Орест Лютий приїде «українізувати» лучан

Орест Лютий приїде «українізувати» лучан
Концерт Ореста Лютого у Луцьку обіцяє бути аншлаговим, оскільки його виступи — це завжди культурологічний шок, вибух емоцій, які зашкалюють.

Так, з найновішими піснями та уже відомими і сприйнятими народом на «ура» приїде артист 23 листопада до Луцька й представить шоу-концерт з двох частин — «Лагідна українізація» та «Сувора українізація», - повідомляють на сайті kasa.in.ua.

«Відбудеться кілька абсолютних прем’єр. Це пісні, написані протягом останніх двох місяців, - про неспокійні події в Україні», — зазначає автор.

Антін Мухарський, він же Орест Лютий, - популярний на сьогодні письменник, актор, телеведучий, відомий серед народу як професор антропології, колекціонер, автор проекту «Лагідна й сувора українізація».

Сценічна творчість Ореста Лютого — це музичний пародійний жанр, який відображає проблеми сьогодення, спонукає задуматись над багатьма явищами дійсності. Орест Лютий на концерті в Луцьку, як завжди і скрізь, закличе до єдності в боротьбі за вільну Україну і єдиний народ.

Організатори зазначають, що квитки на концерт Ореста Лютого дозволять купити не всім.

Так, повідомляють. що вхід буде заборонено «людям без почуття гумору, схильним до екстремізму, тероризму, побутового насильства, розумово неповноцінним придуркам, людям із синдромом пострадянського даунизму, проплаченим тролям, вагітним жінкам і дітям до 18-ти років».

Натомість зможуть купити квитки «правдиві патріоти та їх симпатики, психічно врівноважені, люди з почуттям гумору, всі небайдужі до долі України незалежно від національності, мови та віросповідання».

Квитки можна придбати у луцькій міській касі (Театральний майдан, 1; каса Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка).

Ціна квитків від 70 до 140 гривень.

Початок концерту Ореста Лютого - 23 листопада о 18 годині в Палаці культури міста Луцька.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.