Такі різні, а таки єдині. Волонтер Іванна Іщук

Такі різні, а таки єдині. Волонтер Іванна Іщук
Іванна Іщук – студентка Луцького медичного коледжу, де працює осередок Товариства Червоного Хреста України.

Волонтерська діяльність для неї – це передусім досвід, адже потужна міжнародна організація постійно організовує доброчинні акції на високому рівні і на болючі суспільні теми. Наприклад, Свічкова хода, присвячена солідарності з ВІЛ-позитивними людьми з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Або акція «Бог багатий милосердям» для допомоги сиротам, що проводиться у січні.

У листопаді обласна організація товариства ініціювала збір гуманітарної допомоги жителям Луганської області. Загалом волиняни спільними зусиллями зібрали майже 25 тисяч кг. овочів, цукру, борошна, круп, олії, сала, консервації, меду, які відправили у м. Сєверодонецьк.

Також разом з іншими студентами медколеджу Іванна допомагає пораненим учасникам АТО, які лікуються у військовому госпіталі.

Дівчина, займаючись волонтерством, зрозуміла, що ця діяльність, крім користі тим, кому допомагаєш, сприяє особистому розвитку самого волонтера. «Для мене це - шлях самопізнання та самоперевірки. Коли я допомагаю іншим, я виховую в собі відповідальність, лідерство, сумлінність», - ділиться враженнями Іванна Іщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: волонтери
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.