Дві спортшколи об’єднали в одну

Дві спортшколи об’єднали в одну
У Ковелі міська влада прийняла рішення про ліквідацію дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, натомість затвердивши нову структуру – «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. Євгена Кондратовича», в якій з нового навчального року і зосередиться вся спортивно-масова робота зі школярами міста.

Про це повідомляє ТЦК «Ковель».

Ліквідаційна комісія, яку очолює директор ДЮСШ Володимир Олексюк, має виконати всі юридичні формальності рішення міської влади про припинення діяльності комунального закладу.

«На пропозицію начальника відділу освіту та начальника відділу фізичної культури і спорту вирішено об'єднати дві спортивні школи. За їхнім баченням, це покращить спортивно-масову роботу, створиться єдиний спортивний центр. Ясно, приміщення нашої дитячо-юнацької спортивної школи не зрівняти з комплексною ДЮСШ, де база значно вагоміша», - розповів директор.

Рішення про припинення діяльності освітянської ДЮСШ прийняли депутати на останній сесії міської ради.

А ще до цього, на засіданні виконавчого комітету, затвердили нову структуру комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа ім. Євгена Кондратовича».

Прийняте рішення жодним чином не обмежує право дітей на заняття спортом, стверджують в коридорах влади. Кількість вихованців спортивних секцій не зменшиться.

Не постраждає, запевняють, педагогічний і тренерський колектив обох комунальних закладів. Навпаки – їх об'єднання дасть можливість навести лад з фінансуванням спортивно-масової роботи. А головне – конкретизує відповідальність відділу фізичної культури та спорту міськвиконкому за результати ковельських спортсменів.

Нагадаємо, питання про ліквідацію ДЮСШ постало через брак коштів на утримання цього закладу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дві спортшколи об’єднали в одну
29 травень, 2012, 10:47