Саакашвілі буде радником Порошенка

Саакашвілі буде радником Порошенка
Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі призначений позаштатним радником Президента України Петра Порошенка.

Відповідний указ № 77/2015 з'явився на сайті глави української держави, - повідомляє ТСН.

Саакашвілі буде очолювати новостворену Дорадчу міжнародну раду реформ — консультативний орган, основним завданням якого є напрацювання пропозицій та рекомендацій щодо здійснення та упровадження в Україні реформ на основі кращого міжнародного досвіду.

Рада залучатиме іноземних експертів до реформування українського законодавства, а також підвищуватиме рівень міжнародної підтримки України.

"Міхеїл стане представником України за кордоном та, одночасно, представником міжнародної спільноти в Україні. Ми впевнені, що саме він зможе налагодити двосторонню комунікацію між Україною та світом з питань реформ — залучити найкращий іноземний досвід та гідно представляти нашу роботу за кордоном",— відзначив Петро Порошенко.

Зі свого боку Міхеїл Саакашвілі щиро подякував за довіру й зазначив, що на Україну зараз дивиться весь континент і багато чого в світі буде залежати від українських реформ.

"Я вірю, що український народ заслуговує набагато більше: більше свободи в економічній діяльності, більшого відчуття справедливості і людяності з боку держави, таку систему державних функцій, в якій будуть менеджери, замість державних чиновників, а держапарат буде надавати сервіс і захищатиме від корупції та несправедливості. Для мене велика честь поділяти вашу віру у краще майбутнє, а також із сьогоднішнього дня бути офіційно часткою наших спільних зусиль",— прокоментував своє призначення Міхеїл Саакашвілі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"кваліфікований" порадник...
Відповісти
в Грузії він в позшуку а в нас радник президента.
Відповісти