Волинська школа отримала допомогу з Німеччини. ФОТО

Волинська школа отримала допомогу з Німеччини. ФОТО
Буянівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Луцького району, де навчається 80 учнів, передали допомогу з Німеччини.

Центральна спілка українців у Німеччині передала для потреб навчального закладу 20 парт та 40 стільців, - повідомляє прес-служба Благодійної Організації "Благодійний Фонд "Волинь - 2014".

Цю гуманітарну допомогу в Берліні вдалося зібрати за сприяння вихідці з Буянова Людмили Млош, яка нині мешкає в столиці Німеччини.

Також разом з Центральною спілкою українців в Німеччині та польською організацією «Разом з Україною» вдалося привезти в Україну потужний гуманітарний вантаж. Окрім парт та крісел, у вантажівці знаходяться лікарняні ліжка, які будуть розподілені в медичних закладах, які працюють в зоні проведення антитерористичної операції, де є вкрай необхідними.

Окрім цього, є багато матраців, інвалідних візків та медикаментів, а також теплий одяг.

Центральна спілка українців в Німеччині – це одна з найпотужніших українських організацій, яка працює відкрито та чесно.

Заступник директора з навчально-виховної частини Буянівської ЗОШ І-ІІ ступенів Світлана Аврамук подякувала за надану допомогу та зазначила, що потреба в шкільних меблях є завжди, тому що вони зношуються та потребують оновлення.

«Ми раді, що отримали таку допомогу. Дуже добре, що представники української діаспори переживають та піклуються за нас», - зазначила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська школа отримала допомогу з Німеччини. ФОТО
23 лютий, 2015, 17:24