У Луцьку говоритимуть про вихід українських компаній на європейські та міжнародні ринки*

У Луцьку говоритимуть про вихід українських компаній на європейські та міжнародні ринки*
ВОГО «Фундація Розвитку Громад», Волинська Торгово-Промислова палата та ТзОВ «Українська Софтверна Компанія» запрошують відвідати 5 березня вперше у Луцьку семінар-практикум на найактуальнішу тему: «Вихід українських компаній на європейські та міжнародні ринки».

Запрошений доповідач: Олег Мирошніченко (Київ), бізнес-консультант, працював експертом у торговій секції Представництва Європейського Союзу в Україні (2010-2013), автор "Базового посібника з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки ЄС".

Різкий ріст курсу долара, конфлікт з Росією, загострена політична ситуація в Україні та переддефолтні очікування дають величезний привід для паніки більшості українців. Проте навіть кризову ситуацію можна повернути на свою користь.

Задумайтесь на мить – хто більше всього зараз виграє від падіння гривні та від росту курсу долара? Відповідь очевидна – українські експортери.

Саме тому ми підготували для Вас семінар на найактуальнішу на сьогодні тему – організація ефективної експортної діяльності українських виробників та вихід на європейські та міжнародні ринки.

Семінар корисний як для виробників, так і для посередників, які бажають експортувати товари українського виробництва за кордон.

Ми розповімо Вам про актуальні на сьогодні проблеми, складнощі, перешкоди та можливості при експорті товарів українського виробництва за кордон.

Ви зрозумієте, як правильно розробити ефективну експортну стратегію, як оцінити закордонних торгових представників, як підготувати товар для експорту. Ви дізнаєтеся, як правильно поводитись на кожному етапі угоди з зарубіжним партнером і побудувати оптимальну схему роботи.

Також Ви навчитеся знаходити ключові вимоги до промислової та харчової продукції, навчитесь працювати з базами даних інтелектуальної власності ЄС та визначати організації, умови та документи для реєстрації інтелектуальної власності в країнах ЄС і заздалегідь перестрахуватися на кожному етапі, використовуючи всі можливості, які надаються на сьогодні для українського виробника.

Чому Вам потрібно відвідати цей семінар:

• У вас є хороші ідеї про те, що ви могли б експортувати за кордон, але ви їх ще не реалізували?
• Ви зіткнулися з перешкодами і опором при здійсненні експорту?
• Вам не вдалося довести почате до кінця через незнання всіх нюансів європейського законодавства у сфері зовнішньоекономічної діяльності?
• Вам важливо розібратися в якій послідовності потрібно організувати роботу, щоб уникнути помилок та налагодити експорт?

Завітайте на наш семінар та отримайте відповіді на всі Ваші питання щодо організації ефективної експортної діяльності, прослухавши доповіді на наступні теми.

1. Кроки для виведення продукції на міжнародні ринки.

Тема стосуватиметься таких питань, як: розробка експортної стратегії та експортного плану, врахування міжнародного досвіду для розвитку експорту, визначення цільових ринків, проведення дослідження ринку, підготовка товару до експорту, пошук та оцінювання торгових посередників, експортне ціноутворення, післяпродажне обслуговування, культурні фактори ведення бізнесу, ефективна участь у торгових виставках та інше.

2. Інституційна підтримка та електронні ресурси ЄС для розвитку бізнесу.

Тема стосуватиметься таких питань, як: існуючі кредитні програми ЄС для українського бізнесу, можливості отримання консультаційної допомоги від українського уряду та міжнародних організацій, торгових представництв України та іноземних країн.

Ви також навчитеся знаходити ключові вимоги до промислової та харчової продукції, навчитесь працювати з базами даних інтелектуальної власності ЄС та визначати організації, умови та документи для реєстрації інтелектуальної власності в країнах ЄС, працювати з митними та податковими базами даних ЄС, вміти шукати інформацію по відкриттю бізнесу в ЄС та супутніх вимогах і процедурах, шукати партнерів та просувати свій бізнес в Європі, знаходити відповіді практично на будь-яке питання пов’язане з торгівлею та веденням бізнесу в ЄС.

3. Угода про Асоціацію між Україною та ЄС.

Як працювати з текстом Угоди про асоціацію, де можна знайти переклади законодавчих актів ЄС на українську мову, яким чином працює система виконання зобов’язань України в рамках Угоди про асоціацію з ЄС.

Програма семінару буде доповнена питаннями, актуальними на день проведення семінару. Учасники будуть забезпечені роздатковим матеріалом. Передбачена кава-брейк, можливість задавати питання, спілкування в кулуарах.

Під час тренінгу буде презентуватися велика кількість Інтернет-ресурсів ЄС для розвитку бізнесу.

З огляду на це і задля більш ефективного засвоєння матеріалу бажано мати з собою ноутбук/планшет. Під час тренінгу Ви матимете можливість заходити на тематичні веб-ресурси синхронно з тренером і отримувати навички роботи на них.

Дата проведення: 5 березня 2015 року. Запис учасників з 9:30, Початок семінару о 10:00 год.

Тривалість семінару: 4 години.

Місце проведення: Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, м. Луцьк, вул. Шопена, 11.

Вартість участі в семінарі: 195.00 грн. без ПДВ., 234.00 грн. з ПДВ.

В процесі реєстрації учасникам семінару при необхідності будуть надані звітні документи.

Докладніше про семінар тут.

Пройдіть швидку онлайн-реєстрацію на семінар за цим посиланням http://goo.gl/forms/Ey8HSmuBNN.

З питань участі в семінарі звертайтеся:
м. Луцьк, вул. Стрілецька, 43,
тел. (0332) 72-40-98, (067) 33-25-747
E-mail: [email protected]
Наш сайт: http://vogofrg.org/.

Програма семінару-практикуму:

Збір учасників, реєстрація 09:30-10:00

Привітання учасників семінару, Роман Михальчук, 10:00-10:15

Кроки для виведення продукції на міжнародні ринки. Олег
Мирошніченко, 10:15-11:00

Питання-відповіді 11:00-11:15

Інституційна підтримка та електронні ресурси ЄС для розвитку бізнесу. Олег Мирошніченко,

11:15-12:00

Питання-відповіді, 12:00-12:15

Угода про Асоціацію між Україною та ЄС. Олег Мирошніченко, 12:15-12:35

Питання-відповіді, 12:35-12:50

Перерва на каву-брейк, 12:50-13:30

Презентація послуг для виходу бізнесу на міжнародні ринки, Роман Михальчук, 13:30-14:00

Ефективний інструмент просування товарів та послуг на міжнародні ринки, Анастасія Лігостай, 14:00-14:30

Підведення підсумків семінару.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку говоритимуть про вихід українських компаній на європейські та міжнародні ринки*
27 лютий, 2015, 16:07