У Луцьку невідомі побили «військове авто»

У Луцьку невідомі побили «військове авто»
У Луцьку побили авто бійця батальйону «Київ», волинянина Тараса Семенюка.

Чоловік повернувся на ротацію із зони АТО два дні тому, - повідомляє Громадське.Волинь.

В авто розбили лобове скло, зірвали жовто-синій та червоно-чорний прапори.

«Лобове скло розбили, прапори зірвали. Червоно-чорний прапор спалили, його знайшли на території 26-ої школи. Машина, яку побили, стоїть на балансі військової частини, на ній військові номери», – заявив боєць.

Тарас Семенюк написав заяву до міліції та хоче дізнатись, хто здатен на такий вчинок.

«Нікого не підозрюю, просто ніколи не міг подумати, що у Луцьку можуть таке зробити з військовою машиною, яка тільки повернулась зі Сходу. Два дні тому ми приїхали із АТО», – каже чоловік.

«Можливо, комусь заважає державна символіка, я не знаю», – додав військовий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
танки самі людей душать, машина приїхала на відпочинок...
Відповісти
Машина приіхала на ремонт, то та покраску, для того, щоб в належному стані прибути в ато!!!
Відповісти
зовсiм не державна символiка, а правосекiвська...
Відповісти
напевно кононовичі поруч проходили :) А дійсно,де в Луцьку такі покидьки є? Ховайтеся,мерзотники,бо лучани вас за таке прикопають в парку 100%
Відповісти
Не людей, а сепаратистів
Відповісти
А что красно-черный флаг - государственная символика?
с каких гор он спустился?
Відповісти
яким законом прописані?
Відповісти
потрібно було поіхати на фарбування з бандерівськім прапором.на війні хлопці з 51і на розбитих уазіках воювали а в Луцьку скоро місця не вистачить від гарно розмальованих незаконно ввезених джипів з незрозумілими номерами.
Відповісти
бендера в нас херой.... тепер їхній час.
Відповісти
авто з АТО повинні бути в АТО, а не їздити по Луцьку і порушувати всі правила ПДР!!!! Хлопці там помирають, а ви тут катаєтесь!!!!
давайте не будемо обманювати самі себе!!!
Відповісти
Саджати таких "добровольців" треба за їхні роз'їзди. То ще мало обійшлося. Задовбали людей своїми незаконними розфарбованими тачками, прапорами-стрічками і виглядом воїнів типу "загрози НАТО". От і результат. Думаєте ви тут фурор в населення зриваєте таким способом? Зараз всяка погань чіпляє військові номера на все, що можна, і зухвало роз'їжджає по наших містах, селах і полях (недавня історія з горохівськими фермерами ще свіжа в пам'яті багатьох). Скоро прийде час і вас люди будуть гнати поганою мітлою, бо у своїх діях часто ви, так звані добровольці, нічим не відрізняєтесь від банд-формувань. Мобілізовані хлопці місяцями ходять з рапортом за командиром, щоб на пару днів додому у відпустку приїхати, а ті наші хвалені добровольці захотіли - воюють, захотіли - додому їдуть. Що це таке, які шах.. добровольці? А ще й на чому! На "отжатих" джипах або контрабандою ввезених за кордону. Першому навчились в східняків Донбасу, - підхопили сєпарську тєму, - бо дурне бистро до душі припадає. А друге в нас і так завжди було, лише тепер трансформувалося під, так сказати, військові потреби. Хіба за такі цінності люди боролися?
Відповісти
Почитав деякі відгуки!!! Дуже так цікаво стало!!! Почнем! Червоно чорний прапор по перше ще за часів козаків був і не потрібно плутати хто цю символіку підхватив!!! На машині було 2 прапори, один з яких державний!!! Цікаво!? Хто ж свідок того, як дана машина порушила правила дорожнього руху? З 51- оі таке враження що на ротацію ніхто не іздив!!! Згадай хто тобі першим привозив речі, які були необхідні від шкарпеток до бронежелетів, ночників, оптики!!! Приізжаєм коли схочем??? Так приідь сюди до нас і поідь додому коли захочеш! Тут з рапортом ніхто не бігає, а чекає своєі черги!!! З 51 на рахунок мене запитай у своіх побратимів і згадай можливо сам!!!
Відповісти
А на рахунок уазіків битих в 51, то кожен водій повинен слідкувати за своім авто! І на відмінну від інших в нашому батальйоні особовий склад своі кошти витрачає на ремонт техніки, від якоі в значній мірі залежить іхнє життя! А за джипи можете розказати тим, які дійсно тільки катаються на них по луцьку і дуже рідко в ато! Суть в тому, що познущалися далеко не з джипа, а з машини, яка возить людей, паливо, харчі та бк!!! Так що подумайте над своіми коментаріями перед тим як щось написати!!! Гарно звичайно захищати краіну тільки перед тв!!! А вантажні авто з джипами під одну лінійку не ставте! Хоча не мало джипів виконують ті функціі в ато, що не можуть і вантажівки!
Відповісти
Авто далеко не віджате, а стоіть на балансі вч з весни!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку невідомі побили «військове авто»
18 березень, 2015, 17:51
Банк-лідер в Україні*
18 березень, 2015, 17:36