Волинського посадовця звинуватили у подвійному громадянстві

Волинського посадовця звинуватили у подвійному громадянстві
Начальника волинської філії державного підприємства «Український державний центр радіочастот» Сергія Петрова звинуватили у тому, що він, окрім українського громадянства, має ще і російське.

Про це повідомив депутат Волинської ради Микола Собуцький під час сесії облради 2 квітня.

Депутат зазначив, що Петров має подвійне громадянство, а члени його родини проживають у Калінінграді.

«Інформація щодо подвійного громадянства потребує перевірки, адже в умовах війни - це неприпустимо: займати таку посаду і при цьому мати громадянство країни агресора. Сергій Петров має доступ до важливих державних таємниць, здійснює контроль за частотами у сфері телефонії, теле- та радіомовлення в області. У часи інформаційної війни Росії проти України - це неприпустимо. Петров своїми діями або бездіяльністю може бути причетним до перебоїв мовлення українських ЗМІ», - мовив депутат.

Окрім того, Собуцький звернувся із депутатським запитом до правоохоронців і просив ще перевірити висловлювання членів окремих волинських ветеранських організацій.

«Під час зустрічі із лучанами члени ветеранських організацій дозволяють собі висловлювання, які, на мою думку, є пособництвом ворогу. Зокрема, за інформацією журналістів, під час зустрічі із дітьми з нагоди визволення Луцька від гітлерівських окупантів громадянин Михайло Євпін сказав дітям наступні слова: «В госпитале ветеранов войны я имею право дважды в год проходить там лечение, захожу сейчас, а там эти незаконные раненые. Кончать с этим надо скорей». Тому прошу перевірити ці слова і у разі їх підтвердження дати їм правову оцінку», - мовив Собуцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Курву на поїзд до Москви.
Відповісти
Вельмошановний пан Собуцький, як свідомий громадянин, чому не набив пику громадянину Михайло Евпину, йому вже за 80 років приблизно, напевно побоявся шо дід здачи дасть, таке писати...
Відповісти
громадянство трьох країн - будеш губернатором!
Відповісти
це зрада все пропало!
Відповісти
Потрійне дозволене, це можна навіть афішувати перед громадськістю, а подвійне заборонене, нонсенс. Пропозиція для чиновників - громадянства чиновник повинен мати більше 3-ох і все тоді буде в рамках закону
Відповісти
Взагалі-то ветеран Єрлін. Коли вже нормально почнете писати?
Відповісти
Паспорт краiни агресора страшно....а бiзнес мати Президенту Украiни в краiнi агресора-це нормально! Ха-ха....
Відповісти
Останні новини
Волинського посадовця звинуватили у подвійному громадянстві
02 квітень, 2015, 10:47