Фотовиставка Давида Самойлова

Фотовиставка Давида Самойлова
Сьогодні свою фотовиставку презентує луцький фотограф Давид Самойлов.

* * *

Дуже часто зображення розповідає нам набагато більше про людей та навколишній світ, ніж слова чи музика. Очі завжди шукають щось прекрасне. Це у нашій природі – бажати споглядати хороше, прагнути бути в оточенні краси. Тому кожна людина сама шукає, як стати частиною чогось гарного і хорошого. Мені у цьому допомагає фотографія.

Що для мене фотографія? Це спосіб самореалізуватись, відчути себе самодостатнім. Мати можливість донести до людей щось світле та хороше (у моєму випадку саме через зображення) – означає отримати шанс внести хоч і маленьку, та все ж добру лепту у цей світ.

Мені подобається фотографувати у Луцьку і за його межами, головне - надивитись цікаві місця, тому постійно знаходжусь у пошуку нового, велосипед у цьому допомагає. Також часто доводилось фотографувати по Західній Україні – Львів, Закарпаття, мальовничі містечка Івано-Франківської області.
З власного досвіду побаченого – Україна дуже гарна.

Гадаю, що природність і справжність поступово починає брати верх не тільки у фотографії, але й у суспільстві, люди втомились від фальші, тому все гламурне через декілька років буде не більш, ніж звичайний пережиток років.


Так як у своїй основі я є весільним та сімейним фотографом, не важко здогадатись, що я люблю фотографувати людей.

Намагаюсь ніколи не забувати про маленькі деталі, вони створюють настрій. Деталі в плані декору – це не більше як хороший бонус для будь-якого фотографа. Головні моменти для пошуку - це чуттєві емоції між людьми, які треба відобразити на фотографії.


Професійність майстра залежить як від техніки, якою він користується, так і від досвіду. Хороший фотограф ніби шахматист, який розраховує свої дії на кілька кроків вперед. З часом вчишся проектувати у своїй голові подію, яка відбудеться.

Люблю фотографувати людей, які мають між собою відносини: подружні пари, cім’я, друзі і т. д. Це вже, саме по собі, є історією кохання, тепла, вірності. Проте в мене існує і табу для зйомок – це фотографія у стилі ню. Як на мене – це погано, бо вбиває моральність. Абсолютно переконаний – чим ми наповнимо світ, те саме наповнить і нас.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 61
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкраща фотовиставка з рубрики!!!
Відповісти
Ну це тілки ваша думка :-)
Відповісти
Підтримую!!!
Відповісти
ПОГОДЖУЮСЬ з Квіткою на повні100%!!! Молодець, так тримати...
Відповісти
Засована всіма підряд весільна тематика.... Вау! Круто! Як оригінально!!!
Відповісти
Моя об'єктивна думка - Давід - кращий фотограф Луцька.
Відповісти
є багато класних фотографій! автор молодець! бажаю багато натхнення і творчих успіхів!
Відповісти
Дуже класні фото, дійсно найкращі з усієї рубрики... так тримати
Відповісти
не особливо він Луцький
Відповісти
Одні з найкращих робіт...
А як знайти?Контакти дайте!
Відповісти
http://vk.com/id93541114 і ще він є у фейсбуці^^
Відповісти
Хороші світлини!!! Дійсно він один з кращих!!!!
Відповісти
Файно. Одна порада. Стосується усіх фотографів.
Незабувайте про таку штуку,як передній, середній та задній план. Що головне в кадрі: дрова чи парочка людей. Часом гарні фото дуже важкі для спийняття. Фотографи ігнорують правила композиції.
За такими самими критеріями оцінюють написані картини.
А так все дуже симпатично.
Відповісти
Іване, не занудЬствуйте..) . головне в кадрі - життя, справжні емоціїї.. Ви ще спаитайте , чи є в автора фотохудожня освіта..)))))
Відповісти
Давид умнічка, і на мою думку він дійсно один з кращих фотографів Луцька!!! Я після свого весілля з чоловіком просто у захватті від наших фото, а особливо художніх...так що творчих йому натхнень та перемог! Хоча є у нього і мінус...він занадто забобонний і соромязливий... на моє весільне декольте ніколи не міг підняти очі і завжди соромився на мене дивитись як мала дитина, що аж змусив мене почуватись розпусною нареченою, тому ця невеличка деталь мені дуже запамяталась! А так все ок)
Відповісти
Вам часто робили вісільну фотосесію.Є з чим порівняти?
:)
Відповісти
Перед своїм весіллям, я зустрічалась з багатьма фотографами і порівнювала роботи, і передивлялась роботи після весіль своїх друзів...так що тільки дурень не зможе відрізнити профі від аматора. Так що так я маю з чим порівняти....ви напевно фотограф якщо вас заділа така хвальба Давида !!!
Відповісти
часто заглядали в декольте)
Відповісти
Давида Самойлов молодець ! Дуже круті роботи :) так тримати!
Відповісти
Дуже дуже "круті роботи" як яйця на великдень:)
Відповісти
Звичайні роботи з гарного весілля.Нічого нового. Таким увесь mywed закиданий.Хоча, для луцька покатить.
Викладіть хоча б хто, звичайне сільське весілля. Коли вся зйомка проходить "короткими перебіжками" .Покажіть як хто може. Тоді поговоримо про клас фотографа.
Відповісти
Ви, пане Назарій, певне фотографф..)? то покажіть своє сільське.. перебіжками)) Покажіть клас фотографа, а ми похвалимо)
Відповісти
Так я про що. Гарненьке весілля треба уміти зіпсувати,а витянути село треба не аби які виверти. У мене багато таких весіль по області. То там важко зробити шедевр. Просто хотілось побачити, як люди викручуються.Розумію що в гарних місцях з гарненькими нареченими це клас. Хочу побачити колхоз але в кращому світлі. Може чогось собі навчусь. Таких фоток чомусь не виложують.
Відповісти
просто не треба було робити собі репутацію сільського фотографа)))))
Відповісти
В селі теж люди живуть.Їм теж хочеться свята.Ну немає в них гарних східців.Відсутні колони.Теж хочуть гарних фоток.Довотиться пейзаі шукати.Той хто знімає в селищах мене зрозуміє.А про репутацію ви не гарно позлорадствували.Фотограф це і професія.То що тепер цуратися сіл. Бо я таке цабе, що тільки модних фоткаю.Негарно.
Відповісти
якщо в селі весілля "перебіжками","затягуваннями", "заморочуваннями" , на початку з кислопереляканими а в кінці з п'яними фейсами... то ніякий талановитий та майстерний фотогаф тут результату не видасть ( з гів*а цукерочку не зробиш))). І бекграунди та ландшафти тут ніпричому!) Коли немає колориту та настрію, то і у фотографа "руки опускаються")
Відповісти
А Давід часто якраз таки не колони і східці фотографує, а емоції людей, особисто мені його фото живі і кольори дуже гарні, я бачила багато фотографів, і всі вони вважать себе профі, але, гляну на їх фото, і розумію, що я, людина з мильничкою, можу щробити гарніше фото. Може це і суб'єктивно але з луцьких фотографів одиниці працюють на тому ж рівні, що й Давид, та й не тільки луцькі...
Відповісти
Давід, ти кращий..!
Відповісти
Весільні фото - супер! Хочеться більше сімейних, дитячих...
Відповісти
Найкращий фотограф у світі!! Так з трепетом ставитись до своєї роботи, вміє тільки він:)
Відповісти
"Найкращий фотограф у світі?!" Не показуй, юзер, свою нетямущість та неграмотність. Що ти говориш!!! Ти всіх видатних та популярних фотографів світу знаєш, що порівнюєш? Тріпло! Фільтруй базар! Цьому до світових митців ще далеко, ой як далеко! Хоча роботи й непогані. Але фотографи зі світовим ім’ям не на весіллях зробили собі славу! Нехай іде в АТО познімати біль, страх, ненависть – ЖИТТЯ! – тодій можна рівнятися на світових профі. Може й премію Пулітцерівську дадуть. За весілля ще ніхто не отримав. Так що не розводьте тут дискусії і думайте, що говорите, шановні користувачі і інші!
Відповісти
Ойй..До чого цей драматизм??? І така агресія на слова!!! Може для когось найкрачий , для когось ні.я що не маю права писати що думаю.Знімав мені весілля, був присутній де твориться моя сім'я, тому для мене НАЙКРАЩИЙ!!!! думаю я маю право так вважати!
А з Вашої сторони не дуже коректно
"Тикати мені". Я залишусь при своїй думці.
Відповісти
Давиде! У світлі прочитаних коментів, моя тобі порада. Частіше дивись на жіночі декольте!!!! Будеш прекрасним фотографом!
Відповісти
Дайте його дані!!! Давиде, де Вас можна знайти?=)
Відповісти
він є і у вк http://vk.com/id93541114 . і у фейсбуці його легко знайти
Відповісти
шикарні фотографії!!!
Відповісти
Вау і ще раз вау!
Дуже захоплюючі фото!
Успіхів вам,Давиде!
Відповісти
Дуже,дуже класно.Особливо наречена в профіль,яка молиться
Відповісти
Фото супер. Але і сам Давид теж красунчик :-)
Відповісти
Доброго всім дня. Скажу відверто. Хлопчина непогано мислить і намагається донести свою думку оточуючим. Але є одне але. З технічної точки зору фотографії, все не так добре. Майже всі фотороботи не відповідають принципу побудови композиціїї. Не буду розповідати про лінію золотого перетину. Бобудова кадру і кадрування. Жодної гармонії, симетрії, противаги в кадрі.
Непотрібно сприймати мої слова як злісну критику. Сприйміть це як пораду. У вас є бачення. Лишній раз перечитайте потрібну літературу. Відвідайте планер. Але не той де вчать гроші заробляти на фото, а де викладають фотографи з досвідом.Тоді ваші роботи будуть достойно оцінені.
Творчої наснаги.
Відповісти
віталік, викоти свою підбірку, заодно і прокоментуєш як ти геніально шедеври знимкуєш
Відповісти
Дитячий садок
Відповісти
А хто оцінює достойно роботи??;)) Ви? Чи хто то за чарівник??
Як це зрозуміти чи робота достойно оцінена чи ні??
Відповісти
Ойййй не занудЬствуйте!!
Фотограф клас!
Відповісти
Фото зі сторінки в контакті гарні. Навіть кращі ніж виклав в рубриці. Автор погарячкуав певно:)
Відповісти
чесно я дуже багато фотографів знаю, багато бачила різних робіт, і скажу, що знання про лінію золотого перетину не так вже і важливі, коли в людини є талант і смак!!!! в Самойлова всі фото дуже щирі, приємні, крутих кольорів, а ще є кльові акценти, вдало вміє ловити моменти!
і ще на останок фотографія - це не креслення. де має бути все чітко і по лініях) може і має якщо фоткати якісь пейзажі, але точно не людей і їх емоції!
Відповісти
Хибна думка
Відповісти
Я з вашим твердженням не згоден. Люди дивляться на фотографію починаючи з лівої верхньої точки, закінчуючи правою нижньою. Так вже природою закладено і нічого з цим не поробиш.
Повторюсь. В Давида на сторінці VK є набагато кращі роботи.
Відповісти
підтримую..!
Відповісти
Фотографів чи хлопчиків з зеркалками:)
Відповісти
Давид працює з фотографією не так давно, але виріс у цій справі конкретно!! І це заслуговує похвали.Навіть якщо і є якісь неточності, то це тільки питання часу і праці!Можливо, він буде таким фотографом, з яким Вам(до Вас, мої любі критики:)))) і нерівнятись! Головне в хлопця є бажання до роботи і наполеглевість!Чесно, кращий фотограф Луцька, і навіть за її межами!
В кожній роботі буде якась помарка,але думаю це накраще, завжди буде стимул рости і вдосконалюватись!
Відповісти
Скільки людей - стільки думок!
Назбиралось тут супер- класних фотографів-критиків;)
Чого ж Вас , високоповажні фотографи ,ніде не видно, ба навіть тут у Волиньposti?? От тільки всім до снаги, поради роздавати і критикувати))
Більше діла!
Відповісти
та половина коментаторів/критиків тут свої виставки робили..) Тільки ніками закриваються))
Відповісти
весільні фотки гарні, на них заробляє гроші.. це добре... але якби трохи різного .....
Відповісти
Хороша людина. Хороший фотограф.
Відповісти
Давід дуже крутий фотограф. А коментарі "звичайні, стандартні фото" і т.д., писали люди яким я співчуваю. У вашому житті заздрощі лються рікою. Давід, ти молодець! Успіхів у кар"єрі!
Відповісти
Чудові фото!!! Тільки дорого бере за роботу(
Відповісти
дійсно гарні фото!
Відповісти
на пльонку париться, чьо?
Відповісти
Обожнюю його роботи...емоції, справжні почуття, гарні пейзажі та ніжні кольори. Ти - best!
Відповісти
Дуже хороші роботи!
Відповісти
Останні новини
Фотовиставка Давида Самойлова
21 квітень, 2015, 12:17