Головний міліціонер Ковельщини подав у відставку. ФОТО

Головний міліціонер Ковельщини подав у відставку. ФОТО
Сьогодні подав у відставку головний міліціонер Ковеля Іван Тусь. Це була одна із кількох вимог активістів Правого Сектора Волині.

Про це повідомляє Про Ковель.

Вони сьогодні прийшли до керівника Ковельського міськрайвідділу УМВС України у Волинській області Івана Туся на конкретну розмову. Автошини люди в камуфляжі поклали при вході до силової структури, але повністю прохід не загороджували і не запиняли жодного з тих, хто заходив чи виходив з приміщення.

Ініціативна група Правого Сектору, яку очолив керівник цієї організації в області Сергій Дружинович, рушила до начальника міськрайвідділку на переговори. Під час цієї розмови був також присутнім і заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик, який, дізнавшись про те, що коїться в Ковелі, спеціально приїхав сюди.

Пізніше Сергій Дружинович розповість нам про випадок, який стався минулої п’ятниці, і який, так би мовити, був останньою краплею, котрий переповнив чашу терпіння активістів. Виявляється, що цього дня близько 11 години ночі один із активістів Правого Сектора зупинив авто, яке рухалося на великій швидкості. За кермом транспортного засобу сидів дільничний міліції.

За словами С. Дружиновича, людина в пагонах була в нетверезому стані, розмахувала кулаками, а потім ще й намагалася втекти. Тоді на місце події викликали оперативну групу, яка, за словами активіста, відпустила нетверезого водія. Також керівник Правого Сектора Волині розповів, що його соратники, громадськість міста і району неодноразово затримували машини з незаконно видобутим і вивезеним піском, лісоматеріалами, з цього приводу зверталися до міськрайвідділу, але особливої підтримки і допомоги від останніх так і не отримали.

Сьогодні Правий Сектор Волині вимагав від керівництва Ковельського міськрайвідділку звільнити затриманого ними напередодні дільничного інспектора, керівника оперативної групи, яка виїжджала на місце події, і, звісно ж, було запропоновано начальнику Івану Тусю написати заяву на звільнення за власним бажанням. Наразі остання вимога вже виконана.

Після нетривалих перемовин Іван Тусь вийшов до людей в камуфляжі і зачитав перед ними свій рапорт на звільнення. Його він передав заступнику начальника управління УМВС України у Волинській області Анатолію Шумику.

Своє рішення І. Тусь мотивував наступним: «До нас надходять повідомлення, заяви про скоєння злочинів, правопорушення і міліція має на це реагувати, виїжджати, працівники виконувати оперативні заходи, слідчі дії, тобто вони мають безперешкодно заходити до приміщення. А ви тут положили колеса. Я рахую, що ви, в якійсь мірі, заблокували роботу Ковельського міськрайвідділу. Я написав рапорт і прошу звільнити мене із займаної посади за власним бажанням. Підпис і сьогоднішнє число». А щодо дій представників міліції (дільничного інспектора, керівника оперативного групи), то Іван Тусь зазначив, що буде проведено службове розслідування.

Після такого вирішення питання активісти Правого Сектора зібрали всі шини, повантажили їх у транспортні засоби і поїхали звідти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В своїх рядах хай наведуть порядок.....
Відповісти
народ,дайте мені ті скати, я дітям краще майданчик ігровий облаштую
Відповісти
О! А військомати бідкаються, що не можуть виконати план по мобілізації! Так ось вони, ці самі патріоти, яким залишилось тільки вручити прямо під райвідділом повістки - і цілий взвод стрільців є. Чому не викликали до райвідділу Ковельського военкома?. Волинь план по 4-й хвилі мобілізації виконала би на раз....
Відповісти
Закрий рот пуцвірок, ті хлопці вже побачили більше ніж ти у кінострічках америки, замість того щоб посилати хлопців до військомату, сам би сходив!!! Вояка клавіатурний)))))))
Відповісти
Яке право мають Правосєки взагалі когось зупиняти затримувати, серед їхіх лав алкашня і безробітщина сплошна, на фото є аркаша лисий такий стоїть так це взагалі алкаш в якого старческий маразм такий що піпєц. сам особисто його знаю і половина навіть більше там таких особисто трьох знаю які раніше крім того як бикувати і бухати нічого невміють....
Відповісти
А що собою представляє керівник правого сектору Ковельщини? Він сам в минулому тричі притягувався до кримінальної відповідальності і одна з яких за ДТП,,,
Відповісти
Це просто жах що робиться, а голова ОДА сидить і мовчить - головне щоб його не чіпали!!!
Відповісти
Правосеки......!!!! На роботу до мене а не день марно приводите !!! За що сім'ї годуєте де дань берете?!!!!!!!!!
Відповісти
Скільки платиш за свою роботу? Чи законно платиш? Хлопці молодці, так тримати.
Відповісти
Законно всі податки сплачуємо !!!! А що хочеш перевірити де більше платять ? Хто як робить так і має! А правосеки взяточніки! Чого митницю не люструють чи доказів мало?!
Відповісти
Поляки із за цих дикунів перестали візи відкривати.яка зарплата в правосєків?
Відповісти
Сумно дивитись на цю правосеківську армію. Вділи на себе військову форму, а як її носити тями не мають, камуфляж брудний, мятий, самі неголені, взуття неваксоване і це "захисники України" - стидоба. Зібрали правосєків з Любомля, Нововолинська, Вижви і прийшли знімати начальника міліції в Ковелі, а самі через одного судимі. Прийде час і доведеться за цей бєспрєдєл відповідати панове правосєкі.
Відповісти
До міліції - Ви що і далі лохами будете? Ви не бачите незареєстрованих авто - ДУК, ПС та інших підар.в? Ви в зоні АТО працюєте! Чи чекаєте, поки ті, з фото на ваших дружин і дочок око покладуть? Чи закону немає?
Відповісти
Щоб був порядок ПОЧНІТЬ ЙОГО З СЕБЕ!!!!Поводження як повне бидло яке дорвалось до кормушки де можна косанути бабосів.
Відповісти
Розвели бардак в країні.Поводження і відношення до людей своє перегляньте.Ато враження що Бога за бороду вхопили.В АТО шуруйте покажіть нащо здатні.А ходити по 50 чоловік щоб люструвати 1 людину то герої,а як в АТО за державу то крутість і мужність де ваша.Але ж краще жопа в теплі,а молоді хлопці на мясо.Далеко так зайдете.Таке враження що одне бидло зібралось.Неодноразово був свідком неадекватного поведінки осіб правого сектору.
Відповісти
А своїх коли почнете люструвати.Кастратори галімі.Понапиваються повідкривають вінка в машині і поведінка не відрізняється від бидла російського в зоні АТО.В АТО красавци покажіть свої навики там.Це та правдиві праві сектори що гоняться з бейжиком правий сектор.і кричить."я з правого сектору мене поза чергами і швидко пропустіть"А ЯК ЖЕ НАРОД ЗА КОТРИЙ ВИ ТАК "ПЕРЕЖИВАЄТЕ"!!!!!!!!!!!!!
Відповісти