Мер Луцька просить добросовісно сплачувати податки

Мер Луцька просить добросовісно сплачувати податки
Мер міста стверджує, що якщо податки будуть сплачуватися добросовісно, то є можливість додатково виділити кошти на вирішення соціальних проблем.

6 травня на засіданні виконкому Луцької міської ради мер міста Микола Романюк зазначив, що в цьому році податкова попрацювала добре, але треба покращувати процес сплачування податків.

«Якщо ми хочемо до Європи, то треба сплачувати податки. Бо сплатить хтось 400 гривень на рік, а все йому не подобається: дороги зроби, садочки щоб всі працювали - всього хочуть», - мовив Микола Романюк.

Мер запевнив - якщо все буде йти такими темпами, то міськрада матиме можливість додатково виділити кошти на вирішення соціальних проблем лучан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви спочатку заробітну плату видайте людям !!! КХП №2заборговало вже людям за чотири місяця мінімальної заробітньої платні.Сидять по кабінетам один комсомолець в міькраді другий комуняка в обласній раді і брешуть людям що заборгованості по підприемствах нема.
Відповісти
а в нього, що вже гроші закінчуються ?
Відповісти
Всі питання до керівництва КХП. А то у вас у всьому комсомольці і комуністи винні. А якби ви були такий юрист, як комсомолець - господарник, то дурні б такої не написали б.
Відповісти
Коли ти не сплачуєш податки, десь плаче дитина чиновника, якій не вистачає на відпочинок на Мальдівах та на новий Range Rover.
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька просить добросовісно сплачувати податки
06 травень, 2015, 09:32