Спортивний фестиваль серед вихованців дошкільних закладів. ФОТО

Спортивний фестиваль серед вихованців дошкільних закладів. ФОТО
У середу 3 червня 2015 року Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти Луцької міської ради за підтримки торгово-розважального центру «ПОРТ СІТІ» провели фінал обласного фестивалю серед дошкільних навчальних «Спорт для всіх – спільне майбутнє» присвячений Міжнародному дню захисту дітей» в торгово-розважальному центрі Луцьку.

Про це повідомляє Волинська правда.

Мета фестивалю – залучення дітей до цінностей фізичної культури й спорту, підвищення мотивацій до занять оздоровчою фізичною культурою, організація змістовного активного відпочинку дітей та виховання почуття колективізму та відповідальності за свою команду, - інформують організатори.

У Фестивалі приймали участь 16 команд вихованців дошкільних навчальних закладів міста Луцька, а це 160 дітей.

Спортивна програма фестивалю складалась з п’яти комплексних естафет: «Садіння картоплі», «З м’ячем», «Флорбол», «Фітбол».

За підсумками напруженої боротьби переможцем стала команда дитячого навчального закладу №3, друге місце посіла команда дитячого навчального закладу №22, і замкнула трійку призерів команда дитячого навчального закладу №10.

Переможці та призери фінальної частини Фестивалю були нагороджені грамотами, дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» . Усі учасники були нагороджені грамотами за участь та волю до перемоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спортивний фестиваль серед вихованців дошкільних закладів. ФОТО
04 червень, 2015, 17:28