Під Луцьком - фестиваль добра та радості

Під Луцьком - фестиваль добра та радості
Розваги для всієї сім’ї: забави для найменшеньких, цікаві розваги для старших діток, та багато корисної інформації для мам та татусів. У Луцьку стартував фестиваль добра та радості Happy Fest PICNIC.

Сьогодні, 13 червня, лучани мають нагоду не просто відпочити, а відпочити активно та весело. Розваги, конкурси, майстер-класи, цікаві ігри та багато іншого - на фестивалі Happy Fest PICNIC обіцяють, що сумно тут не буде нікому.

З огляду на масштаб події, складно повірити, що організували це дійство всього чотири активні луцькі мами із клубу "Комільфо". Адже міська рада, яка раніше обіцяла їм сприяти у підготовці, в останній момент відмовилася допомагати лучанкам, вирішивши провести власне дійство зі схожою концепією.

Усі, хто завітав на захід, мали нагоду подивитися спектакль «Лялька Гетруди».


На діток та їх батьків чекав активний флешмоб, що закружляв усіх охочих у спільному фітнес-танці.


Ті ж, хто з дитинства пам’ятає ігрові консолі "Ну, постривай", змогли відчути себе у "шкурі" вовка, зігравши в гру "Веселі яйця".

Ще одна не менш цікава забава "Шюлен".
Її суть полягає у тому, щоб закотити якомога більше дерев’яних дисків у отвори на ігровій досці. Кожне втрапляння у один із секторів дає певну кількість балів.

Але це - лише невеликий шмат розваг, які пропонують організатори заходу. Програма фестивалю досить насичена, а забави триватимуть до 23 години.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фестиваль? А хто Вам сказав що це можна назвати фестивалем? Самі придумали? Квитки - ціна жах, їжа - космос, роваги - як? Одна Бджілка Вас витягнула і дещо від сектантів. Для мене показник заходу для дітей коли моя Сонічка підійшла і сказала - Їдемо в Адреналін.
Відповісти
Ваша сонічка дуже дивна дитина, я ні однієї дитини не бачила біля батьків, стільки для них розваг! Шкода, що ви помітили тільки Бджілку.
Ціни на іжу - як будь-де, напоі, морозиво- навіть дешевше, ніж в закладах в центрі.
Ціна за вхід адекватна, я з радістю буду відвідувати такі заходи ще!
Відповісти
про хороше:
всі атракціони були безлімітні та безкоштовні, що спокійно компенсувало вартість квитка - мої скакали півдня)
безкоштовний прокат покривал, лише 20 грн застави.
привітні дівчатка-волонтери, хороші виступи діток, цікаві атракціони для дорослих - альфагравиті...прикольна фішка))
їжа нормальна, всім вистачало, замовлення приймали та виконували у звичайний для ресторану час. ціни - як усюди, шашлик 27 грн, в центральному парку 25..не принципова різниця.
про погане:
мало місць, де можна сховатись від сонця.
фактично не оформлена сцена, ну дуже вона примітивна, не сприймалась.
дарма витрачені гроші на сумську - ці співи, ще й під фонограму, ну якось не личить...
Відповісти
Сумно, коли діти обирають закрите приміщення й брудні ігрові автомати. Особисто у мене протилежна думка, адже моя дитина з 14.00 до 22.00 розважилась на всі 100 %. І в свої не повні п`ять років, мені сказала, дякую за сьогоднішній день, ми його чудово провели. Ось це справжня оцінка, варта уваги. Наша сім`я прийшла щаслива та натхненна. Дякуємо за свято!!!
Відповісти
не смішіть, 80 грн це дорого за двох? якщо не просто прогулятись, а зайти на декілька атракціонів в парку, то скільки ви витратите на розваги за день. На одному батуті за 10 хвилин гривень 20 треба заплатити!
Відповісти
Випадково потрапили в Озерце і сьогодні для порівняння поїхали в Рестпарк, сьогодні була краща організація хоч і людей менше ніж в Озерці. Організаторам в Озерці треба ще повчитися.Стільки було людей, а розваг там було не багато, в Рестпарку сьогодні було цікавіше.Теж хочеться відмітити виступ Бджілки, цікаво вони все роблять, дуже сподобався виступ діток по капоейро.Ми спеціально шукали Бджілку в Озерці, знайшли, але вони чомусь були взагалі позаду, хоч біля них людей було найбільше людей і діток вони єдині хто розважав цікаво.Чомусь організатори свята для діток в Озерці повважали, що виступи на сцені танцювальних колективів будуть цікаві діткам, насправді там це дійство спостерігали тільки дорослі.Зі сцени ще розказували про компютерну академію "Шаг", це зовсім дитячий заклад.)))А взагалі, побільше треба таких заходів і робити їх такими, які будуть цікаві і активні в першу чергу дітям.
Відповісти
100% що від сонця ніде було сховатись(( хіба за столиками щоб щось замовити...
Діти виступали на сцені в саму спеку, про ніякий навіс навіть мови не було
І перед сценою ніхто не додумався поставити 1-2 шатри ,щоб люди в затінку дивились, тому і біля сцени було пусто
Сумська-лишнє, не цікаві абсолютно персонажі
Відповісти
Так народу таммайже небло...жалюгідне дійство...а сумська взагалі ніхто..
Відповісти
ооооо, оце тут дійсно ХТО :)))))
Відповісти
а ви хто? )))))
Відповісти
Одного погляду на сумн1 обличчя д1тей - достатньо для враження про даний зах1д. Т е, що д1ти ц1лий день п1д палючим солнцем - один величезний м1нус. Здоров'я д1тей мае бути в пр1оритет1.
Відповісти
безглуздо робити висновки з світлин, які насправді не відтворюють усієї позитивної атмосфери, яка панувала на заході. Особисто я бачив усміхненні обличчя дітей.
Відповісти
були і в озерці і в Рестпарку .. і з дружиною вирішили, краще заплатимо більше але відпочинемо якісніше. Рестпарк молодці. на 2 га території люди так розсосались, що реально ніде не було багато скупчення. але коли вийшли Борисюк з Сумською то народ звичайно як голдний побіг з ними фтографуватись, ів черзі була велика давка, що ми вирішили обійтись без фото і пішли даля лежати в тіньочку на пледі. А взагалі по ціні , не можу сказати що дорого: сходити з дитиною в парк, коники, батути. морозиво, лабіринт зоопарк меньше 150 грн не буває... тому з дружиною порахували і вирішили що адекватна ціна за все, те що відбувалось в рестпарку, з їхньою чистою теритрією.лебедями та доволві непоганою кухнею.
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком - фестиваль добра та радості
13 червень, 2015, 16:03