У Луцьку перейменують проспект Перемоги

У Луцьку перейменують проспект Перемоги
Частину проспекту Перемоги назвуть на честь Героя України Василя Мойсея.

Пише Волинь info

Про це стало відомо у п'ятницю, 19 червня, на засіданні постійної комісії ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження. Відповідну пропозицію депутати Луцької міськради запропонували у проекті рішень "Про вшанування пам'яті Героя України". Повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.

Вулиця з новою назвою включатиме кілька будинків проспекту Перемоги біля Меморіалу Слави. За словами депутатів, у цих будинках знаходяться адміністративні приміщення, відповідно, не буде витрат, які стосуються жителів Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто спитав нас, лучан, чи хочемо ми перейменування пр.Перемоги? Чи в Луцьку немає достойних вулиць з неяскравими і невизначними назвами, щоб увіковічнити ім*я Героя України?! Пр.Перемоги увіковічнює заслуги наших батьків і дідів у Великій Вітчизняній війні- що, сьогодні це не актуально?! Як вам не соромно, панове народні обранці!!!
Відповісти
дєди ваєвалі, вєлікая папєда.. тьхууу вата... якби це був твій батько, брат чи чоловік тебе б спитали..
Відповісти
Це буде чергова помилка влади.
Відповісти
Дешевий вибрик депутатів!
Відповісти
Не бачити вам перемоги....
Відповісти
Несолідно.
Нам продовжують нав`язувати форму без зміни змісту.
Відповісти
Ті, хто згадує в коментарях ім`я загиблого юнака, - покидьки.
Не погоджуюсь з ідеєю перейменування частини вулиці не через несприйняття самої ідеї, а через недолуге її впровадження владою.
Відповісти
Для нориальніх людей він завжи буде проспектом ПЕРЕМОГИ. А для тимчасових скакунів можете назвати навіть проспектом порошенка.
Відповісти
Вам не здається, що Василь Мойсей далеко не єдиний герой України сьогодення, в тому числі з Волині та Луцька, і вивищувати лише його одного - це принижувати інших?
Відповісти
Згідні на всі 100!
Відповісти
погоджуюсь!
Відповісти
Згідні з Вами на всі 100!
Відповісти
Чим не подобається назва проспект Перемоги? цілком нормальна, а хто такий цей Мойсей, що він зробив доброго для України. Мабуть нічого, просто випадково загинув. Що дав майдан, що дали ті, хто там переважно за гроші вистоював.Дали війну, смерті, бідність і ще тотальнішу корупцію. В державі є достойні люди в честь яких варто називати вулиці, а не в честь молодика,якому вдома не сиділось
Відповісти
Давайте всі вулиці переімуємо в честь загиблих...Фіглі одного Мойсея вибрали...
Відповісти
А відрізок Теремнівської під психухою перейменувати в честь депутатів Луцької міськради. Щоб жили на "своїй" вулиці.
Відповісти
Що тут скажеш. Ідіот з даунбасу.
Відповісти
Не вбивства мирних людей ,а знищення террористів і всяких пророссійських покидьків .
Відповісти
Люди побійтеся Бога, ганьбити загиблих за вас просто гріх. А ваша Перемога нікуди не поділася проспект мають поділити на дві частини.
Відповісти
тільки на 2 частини? Життя не закінчилося - будть ще і не мени дауни...
Відповісти
Чому саме Василь Мойсей? У Луцьку загинуло багато солдатів!
Відповісти
В точку!!!
Відповісти
В точку!!!
Відповісти
Знову ВО Свобода замість реальних справ займається піаром. Вистачить того що вони пролобіювали похорон цього хлопця на меморіалі, а тепер ще перед виборами хочуть ще й заробити політичних балів.
Невже Василь Мойсей більший герой ніж інші загиблі на майдані? Або Герої які загинули в АТО?
Відповісти
Василь Мойсей, тому що, ми, лучани його там поховали, якщо в вас така коротка пам'ять.
Відповісти
Чому тільки одного Мойсея поховали на Меморіалі Слави? Що,решта Героїв не удостоїлись такої честі? Чи їх загибель була не така? Ганьба вам!
Відповісти
Того що тільки він був членом ВО Свобода
Відповісти
По-перше- не тільки він поклав життя за Україну,по-друге- вулиця і так несе характер гарту сердець наших рідних, по -третя комісію ЖКГ треба самих переназвати -на стадо імбіцилів, по четверте-іде війна, якщо вони не будуть займатися дійсно корисними справами то і вулиці може такої не буде,,,Розстріляти!
Відповісти
Так не тільки він поклав життя за Україну, але тільки він ходив з прапорами Свободи.... значить він найдостойніший - так вважають депутати свободівці
Відповісти
Шановні читачі вся ця історія з Мойсеєм це ніщо інше як намагання місцевої організації ВО Свобода, цинічно використати смерть хлопця заради своїх меркантильних цілей.
За відсутності реальних результатів діяльності цієї партії в місті а також повного провалу в маштабах країни ця партія перед місцевими виборами намагається спекулювати на смерті хлопців, щоб потім сказати - Бачте це ми добились щоб Мойсей був похований на Меморіалі, або "Це ми добились щоб вулицю назвали на його честь
Відповісти
Ну ви і пулішукі дурнуваті
Відповісти
А де нормальні люди??? Це що, форум ватніків з Волині? Вата! В стойло, бидло! Хто хоче вилікуватись скидацте свої адреси. Будемо з побратимами спасати ваші заватнені мізки. Про що ви пишете? Що ви зробили для своєї Батьківщини? Мойсей зробив в мільйон раз більше ніж ви всі разом взяті! Замажте свої рила. Бо інакше вам іх замажуть. Не було б вати, не було б війни. За скільки свої голоси на виборах продаєте, сучки??? Тепер ці всі хлопці мусять гинути через таких як ви! Продажну ватну масу! Ану, розумники, назвіть мені всіх, хто з Луцька загинув на Майдані?
Відповісти
А ти був в АТО, Зомбі! А ти щось побудував для народу України? А хто як не ваша Свобода та інші мудрили розпочали цю братовбивчу війну?! Суки, через вас вже 20 чоловік лежить лише на алеї воїнів в Гараджі, а по всій Волині вже біля 100 чоловік!! В сьогоднішньому світі високих технологій і прогресу не прийти до мирного порозуміння, а відстрілювати незгідних з твоїми поглядами?! Бог все бачить і він всім воздасть по ділам їхнім!
Відповісти
А в мене питання. Спасати мізки ти будеш один на один? Чи так як ви вмієте. Шоблом. І зі спини бажано. Бо раптом ще хук прилетить в щелепу. І я вже знаю відповідь. Ти її сам і написав. Бо з побратимами. Адреси тобі треба? Що за дешевий піар? Жодна нормальна людина не буде викладати свою адресу на спогляд незнайомим іншим людям. І тобі це відомо. Хоча я б тебе, виблядок, навчив би хорошим манерам та гарному тону.
Тому, не говори багато. Бо все ще ти можеш, це просто обісратись, коли зустрінеш свого вдаваного супротивника в чесному бою.
Відповісти
Ти пишеш про вату яка розпочала війну? А я тобі скажу, що стільки скільки зробила ВО Свобода, не зробило жодне громадьско-політичне об'єднання щоб розбурити народ. То може саме ви і є та п'ята колона, про яку іншим розказуєте?! І ці всі хлопці гинуть через таких їбланів як ви. Які до того ж сидять в тихому затишному місці й пишуть про патріотизм. На чужих спинах хочете виїхати, падли їбучі. І більшою мірою на спинах тих, хто взагалі далекий був від політики.
Відповісти
Шановні коментатори... проспект перейменують частково, від історичного факультету СНУ імені Лесі Українки до кінотеатру «Промінь». На цій ділянці вулиці знаходяться лише адміністративні будівлі і Меморіал вічної слави, на якому похований волинян, Герой Небесної Сотні Василь Мойсей. Жодного житлового будинку перейменування вулиці не торкнеться.

http://www.volynpost.com/news/52330-deputaty-luckrady-hochut-perejmenuvaty-vulycyu
Відповісти
Тут народ вже свої думки висловив і цілком справедливі: а що ті 100 чоловіків-волинян, що загинули в АТО не достойні почестей в назві вулиць їх іменами? Чому вибрали лише одного, бо він від Свободи?! Чи матерям загиблих серце не болить і їх діти не хочуть поваги своїм батькам?! Ви, депутати, вже очманіли від дурнуватих своїх ідей! Займайтесь економікою і розвитком міста, не суньтесь в політику і не колошматьте людей - їм і без вас горя і негараздів сьогодні по саму шию!!
Відповісти
не було б тупоголових бидлуватих " патріотів", війни б точно не було. Це ви продажні торчали на майдані за гроші, не розуміючи суті проблеми, не розуміючи, що ми Європі не потрібні, що треба було спочатку розібратись в плюсах і мінусах вступу України в Євросоз. Війна на Донбасі, і як вам Європа домогла, тільки на словах і то не завжди.Європа добре надивилась на наших людей, їх рівень, які все трощили, палили, били. Так, що ти треба розібратись,хто вата
Відповісти
Пиши свій адрес, я до тебе на консультацію прийду)))
Відповісти
Перепрошую а хто це Василь Мойсей??? А що конкретно він зробив в чому його подвиг???
Відповісти
Молодець!!! Правильно на всі 100%
Відповісти
Класно
Відповісти