ТОП-5 найбагатших депутатів Луцької міської ради

ТОП-5 найбагатших депутатів Луцької міської ради
Згідно з інформацією у деклараціях про доходи депутатів Луцької міської ради, протягом 2011 року найбільше заробили грошей такі депутати, як Олег Чернецький, Андрій Осіпов, Олександр Пилипович, Сергій Григоренко та Андрій Козюра.

Про це йдеться у матеріалі Хто найбагатший серед депутатів Луцької міської ради? на ВолиньPost.

Зауважимо, що своєрідний рейтинг заробітків депутатів складався лише з тих обранців, які погодилися оприлюднити свої декларації за 2011 рік. Таким чином у рейтинг об’єктивно не потрапили такі депутати-бізнесмени, як Володимир Никитюк, Олена Голєва, Микола Яручик, Євгеній Ткачук, Юрій Корольчук, Сергій Волик, Валерій Бондарук.

Загалом з 50 депутатів Луцької міської ради погодилися оприлюднити свої декларації 27 обранців.

Отож, серед тих, хто погодився оприлюднити свою декларацію про доходи, найбільше у 2011 році заробив бізнесмен Олег Чернецький. Він вписав у графу «загальна сума сукупного доходу» суму у 420 тисяч 240 гривень. Чернецький задекларував також майже 340 тисяч квадратних метрів землі у Луцьку та Луцькому районі, будинок на 110,3 квадратного метра, квартири сукупною площею у 158,2 квадратного метра та 2913,9 квадратного метра іншого нерухомого майна.

Юрист Андрій Осіпов задекларував 297 тисяч 720 гривень сукупного доходу, житловий будинок на 68,5 квадратного метра, а також автомобілі «Шевроле Круз» 2011 року і «Дачіа Логан» 2008 року.

Підприємець-депутат Олександр Пилипович задекларував 290 тисяч 674 гривні та 100 квадратних метрів землі.

Заступник директора ТзОВ «КМ-Холдинг» Сергій Григоренко задекларував 202 тисячі 128 гривень загального сукупного доходу, квартиру у 45,5 квадратного метра, автомобіль «Хонда Акорд» 2011 року, який наданий у користування.

«Нашоукраїнець» Андрій Козюра вписав у доходи, які включаються до загального річного оподаткування доходу, суму у 166 тисяч 486 гривень. Сума загального оподаткованого доходу, отриманого від провадження господарської діяльності, а саме адвокатської, у Козюри становить 500 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ СТАТТЮ «ХТО НАЙБАГАТШИЙ СЕРЕД ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ?»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-5 найбагатших депутатів Луцької міської ради
26 червень, 2012, 17:22