Продаж алкоголю після 22:00: думка лучан. ВІДЕО

Продаж алкоголю після 22:00: думка лучан. ВІДЕО
В Україні діє закон - алкоголь не можна купувати з 22:00 до 08:00.

Проте, волонтери часто повідомляють про порушення цих правил та несанкціонований продаж напоїв після десятої навіть неповнолітнім.

Про ставлення лучан до заборони продажу алкоголю і чи доводилося їм купувати його в нічний час, - дивіться у відеосюжеті.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ті що продають закривати їхні лавки!
Відповісти
вночі люлю заляти - оьмеження явно порушує конституційні права.
Відповісти
"В Україні діє закон - алкоголь не можна купувати з 22:00 до 08:00." журналюги, не пишить хер...ні, не існує такого закону, це ініціатива місцевих колгоспів.
Відповісти
Шановні добродії, ми тільки за правдиве висвітлення інформації :)
Повідомляємо, що у Луцьку з 1 березня 2011 року закладам торгівлі з цілодобовим режимом роботи заборонено з 22-ї години вечора до 8-ї ранку продавати пиво (крім безалкогольного), алкогольні, слабоалкогольні напої, вина столові. Таке рішення було ухвалене за ініціативою міського голови)


Відповісти
Так в Луцьку, а не в Україні, різницю відчуваєте.
Відповісти
Наш" плачущий " мер багато ініціатив ухвалив , на всякий випадок,- але нащо виконувати , якщо його всі ігнорують! Крім того є " священі корови"- Магазин біля 4 школи, далі " Мінімаркет", на Солвацького5, на Київському майдані- де просто не тільки алкоголь купити!!!
Відповісти
А ЯКА РІЗНИЦЯ ДЕ ТОЙ ЛУЧАНИН НАПИВСЯ? ЯКЩО В КІОСКУ НЕ КУПИТЬ ІДЕ В НІЧНИЙ ГЕНДЕЛИК ЯКИЙ КРИШУЄ МІСЬКА РАДА!!!І ВЕРЕЩИТЬ ПЯНЕ БИДЛО ПО ЦІЛИХ НОЧАХ В ЦЕНТРІ МІСТА,АЛЕ Ж ЗАКОНИ НЕ ДЛЯ ВСІХ,А МІЛІЦІЇЇ В НАС НЕМАЄ ВЗАГАЛІ,МУКОВОЗ ВДОЛІ!!!!!!!
Відповісти
ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ,А ЧОМУ ВИ НЕ ЗНІМАЄТЄ НІЧНІ БАРДАКИ(ТАК ЗВАНІ НІЧНІ КЛУБИ) ПО ВИХІДНИХ ВНОЧІ?Є БАГАТО ЦІКАВОГО! КИШКА ТОНКА???????ОПЕРА І РИНГ ДЛЯ ВАС СВЯЩЕННІ КОРОВИ? ДОСТУПНО"ВИСВІТЛЮВАТИ ПРАВДУ" ТІЛЬКИ ПО КІОСКАХ БІДНІШИХ ПІДПРИЄМЦІВ!ВСІ ВИ КУПЛЕНІ-ПЕРЕКУПЛЕНІ!"
Відповісти
А я за те щоб пролавали. Ми ж в Європу хочемо... Ніде такого немає... Коли хочеш ідеш і купляєш..
Відповісти
2 заправки на території прилуцької сільради отримують надприбутки через те, що на решті території міста не купиш .А хто вже вирішив купити - той купить. Самого або спиртягу розведену, хіба ні? Чи самогонників уже подолано?
Відповісти
гроши - товар! Решта все збоку...
Відповісти
Взяти зброю і ходити вночі відстрілювати тих хто торгує алкоголем. А також відстрілювати тих хто п'яний. І тоді буде все добре. Так переможемо зеленого змія. Слава Україні! Героям слава!
Відповісти
патрійоту відправляти в стійло - в криівку!
Відповісти
Щоночі у супермаркеті "Гроно"порушують закон!
Продають алкоголь вночі ще й неповнолітнім.Міліція, яку викликають на місце правопорушення нічого не робить, бо цей магазин належить сину міського голови!!!!!!!
а п яні зчиняють галас, чіпляються і погрожують прохожим!!!!
Відповісти
Останні новини
Продаж алкоголю після 22:00: думка лучан. ВІДЕО
25 червень, 2015, 18:30