У центрі Луцька — «квіткові війни»

У центрі Луцька — «квіткові війни»
У Луцьку дві групи квіткарів ведуть боротьбу «за місцем під сонцем».

Марія Волкова торгувала квітами ще з 70-х років. Жінка розповідає, що вона та інші квітники торгували квітами у Луцьку в різних місцях: біля старого ЦУМу, біля Свято-Троїцького кафедрального собору, а потім їм дозволили стояти в центрі біля «Панно».

«Тепер ми там торгуємо вже багато років. Потім до нас привели інших людей і зробили їм палатки. І ці палаточники постійно воюють з нами. Ми їм не угодні, бо у нас квіти дешевші, то нас вирішили вижити».

За словами квіткарки, таке протистояння триває вже два тижні. Навіть муніципальна міліція втручалась.

«Ми назвали це «бій з ромашками». Муніципальна міліція приїжджала – кидала нас в різні сторони. Там в муніципальну міліцію зараз назначили таку молодицю, яка собі вирішила, що вона цар і бог, і може робити що хочеш: погрожувати жінкам і що хочеш влаштовувала. Погрожувала нам і казала, що дасть хабара прокурору, щоб нас тут взагалі не було. Притягнула буса з шістьма хлопцями, вони склали на нас протокол на основі того, що ми не маємо права там торгувати», - розповіла Марія Волкова.

Тепер жінки вирішили шукати допомоги в Луцькій міській раді, збираються звернутись до першого заступника луцького міського голови Тараса Яковлева.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дві неділі??(((
Відповісти
"в палатках" есть два директора цветочного базара ))) Оксана и Олег "кривой" - судя по их скандализму и постоянным выяснениям отношений с партнёрами-соседями по бизнесу, данный рейд муниципалов наверняка состоялся не без их подачи
Відповісти
знайшли у кого допомоги просити...у Яковлєва... абсурд
Відповісти