Волинська команда юних туристів привезла до Луцька перемогу

Волинська команда юних туристів привезла до Луцька перемогу
Із 21 по 26 липня 2015 року у селі Осій Закарпатської області відбувся 10-й Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців, у якому взяли участь 18 команд з різних областей України.

Про це пише Волинська газета.

Команду Волині на цих змаганнях представляли гуртківці обласного Центру туризму, спорту та екскурсій. До складу команди входили: Кохан Богдан, Кузьма Антоніна, Лукановський Микола, Саченок Роман, Кобець Дарина, Морозюк Діана, Круш Тетяна та Бекирук Микита під керівництвом Катерини Павлюк.

Програма зльоту передбачала дводенний експедиційний туристсько-краєзнавчий маршрут, роботу в творчих майстернях із краєзнавчих досліджень та різноманітних конкурсах.

Найскладнішим для команд було змагання, під час якого, орієнтуючись за допомогою карти, командам потрібно було знайти контрольні пункти з використанням різних видів орієнтування на місцевості, подолати різноманітні спуски та підйоми, траверси, навісні переправи та виконати спецзавдання на контрольно-залікових станціях з історичного, географічного краєзнавства, археології, екології, геології, фольклору та етнографії.

Волиняни проявили справжній бійцівський характер, злагодженість дій та високих рівень фізичної, технічної та інтелектуальної підготовки, продемонструвавши відмінні знання з історії та географії України, добре виконали завдання з опису пам’яток культури та археологічної знахідки, провели дослідження гідрологічних та геологічних об’єктів.

10-й ювілейний зліт юних туристів-краєзнавців України став успішним для волинян, які в черговий раз (останні роки волинська збірна поверталась лише з перемогою) достойно представили нашу область і показали високий рівень підготовки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська команда юних туристів привезла до Луцька перемогу
29 липень, 2015, 14:45