Ващук теж каже, що не голосувала

Ващук теж каже, що не голосувала
Народний депутат, член фракції Народної партії Катерина Ващук заявила, що не брала участі у голосування за законопроект «Про засади державної мовної політики», тому що в цей час перебувала на Волині.

Про це повідомили Волинські новини з посиланням на прес-службу депутата.

Нагадаємо, за результатами волевиявлення, оприлюдненими на офіційному сайті Верховної Ради України, серед тих, хто підтримав «мовний» закон, була нардеп від Волині Катерина Ващук.

Натомість у прес-службі стверджують: «Цей факт – суперечить позиції обраниці, про яку вона заявляла і до, і після прийняття законопроекту у першому читанні».

У прес-службі запевняють, що у той час, коли у сесійній залі ухвалювали законопроект Колесніченка-Ківалова, Ващук зустрічалася з виборцями Луцького району.

Нагадаємо, що за законопроект «Про засади державної мовної політики» у другому читанні у Верховній Раді проголосували 3 липня.

З нардепів-волинян, як свідчить інформація на офіційному сайті Ради, за нього віддали свої голоси регіонали Анатолій Горбатюк та Григорій Смітюх, нашоукраїнець Ігор Палиця, комуніст Адам Мартинюк та Катерина Ващук з Народної партії.

Згодом прес-служба поширила повідомлення, що Палиця не голосував за закон про мови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мова, Ващук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно що неголосувала!!! Вона Українка, і я думаю ту повагу яка до неї є на Волині Катерина не продасть партії Регіонів!!
Відповісти
бабло взяла, картку дала, алібі оформила - невинна я, це вони самі все зробили))))
брехуни.
Відповісти
Це виправдування нагадує відоме: "Я-не-я і хата не моя". Голосувала її картка, а тому й вона. Якщо вона Українка, то мала б думати, кому віддає свою картку. А так вся фракція Народної партії і Палиця - "українці".
Відповісти
Я сам бачив по телевізору як Ващук у першому читанні вмовляла депутатів інших фракцій не голосувати за цей закон, тому впевнений що вона НЕ голосувала. Я взагалі їй вірю, вона єдина із Волинських депутатів, хто поважає та прислуховується до думки простих людей
Відповісти
Тая вчора Ващук бачила у Горохові. Вона не голосувала я точно кажу
Відповісти
Я вчора бачила Ващук у Горохові, Вона точно не голосувала. Я взагалі їй вірю.
Відповісти
ми всі знаємо, як у нас картки голосують. Якби вона займала позицію "я не я і хата не моя", то не було б заяви сьогоднішньої! "я не я! - то мартинюк. от йому то на його Поліссі слід бойкот оголосити. аж стидно що такий родом з Волині. Але що... Кажуть, що Колесніченко тоже на Волині був. Може, вони й пересікалися і ще тоді набралися злості. А Катерина не з тої породи. То було б для неї самогубство.
Відповісти
ДЕПУТАТИ!!! НЕ ЗАЛИШАЙТЕ СВОЇ КАРТКИ,коли кудись їдете! Як бачите,ПРОЙДИСВІТИ вас ПІДСТАВЛЯЮТЬ,а в результаті виходить,що Україну - СДЕЛАЛИ КАК КОТЯТ!!! ЯК ви можете бути в коаліції з такими ЗАПРОДАНЦЯМИ і ВОРОГАМИ України,як ПР,КПУ,ПРОСТИТУШКАМИ заради майбутнього??? Як вам вірити,коли всі литвинівці,як один,
проголосували ЗА,а ваш очільник Литвин,зробив вигляд,що нічого,
начебто,не знав???Україну,ЗА БЕЗЦІНЬ,КУПИЛА КЛІКА ЯНУКОВИЧА та ЇХ СОЮЗНИКИ!!!!!!А,якщо вашою карточкою голосували - ПОДАЙТЕ в СУД і ВИХОДЬТЕ з ТАКОЇ партії,що ГАНЬБИТЬ і вас,і Волинь!!!!!
Відповісти