Громадянин Росії попрохав політичного притулку в Україні

Громадянин Росії попрохав політичного притулку в Україні
На Чернігівщині в одному з пунктів пропуску на кордоні з Росією під час проведення прикордонно-митного оформлення до представників Державної прикордонної служби України звернувся громадянин Російської Федерації, який попросив для себе та своєї сім’ї політичного притулку на території нашої держави.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Чоловік пояснив, що таке рішення він разом з сім’єю прийняли у зв’язку з переслідуванням на території Росії. Під час фільтраційних заходів, які проводилися спільно зі співробітниками СБУ, було встановлено, що даний громадянин на території Росії неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності через критику існуючої влади.

У ході слідства неодноразово відбувались обшуки. В 2014 році після початку війни на сході України чоловік не припиняв критикувати дії керівництва Росії, через що було відкрито нову кримінальну справу.

Постійні переслідування змусили росіянина залишити територію Російської Федерації. В даний час його разом з сім’єю пропущено через кордон та направлено до міграційної служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто єму вірить? А де прізвіще?
Відповісти
всі хочуть виїхати в успішну процвітаючу неньку, а виявляється тільки один, мабуть інших тримають в Гулазі, щоб не побачити прекрасної, еуропейської, демократичної, соціальної правової і бла бла бла
Відповісти