Слідком РФ погрожує МЗС України трибуналом

Слідком РФ погрожує МЗС України трибуналом
Слідчий комітет РФ звернувся до керівництва МЗС України з погрозами і образами.

Відповідний текст розміщено на сайті відомства.

В СК РФ переконані, що трибунал з військових злочинів на Донбасі відбудеться і зібрані СКР «докази» ляжуть в основу суворого вироку.

Окрім погроз трибуналом, звернення просякнуте принизливими висловлюваннями щодо українських дипломатів та української мови.

Раніше в МЗС України заявили, що відсутні будь-які підстави для застосування Російською Федерацією своєї юрисдикції на території України, окрім розслідування злочину агресії, яка здійснюється Росією проти нашої держави, і притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, що вчиняють цей злочин.

«Заяви Слідчого комітету РФ в черговий раз викликають обурення в Україні – вони не мають нічого спільного ні з міжнародним правом, ані з реальністю чи здоровим глуздом», - зазначили у відомстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебилизм в органах власти РФиии стремительно прогрессирует. Как умалишенные доказывают сами себе всякую ахинею, сами себе аплодируют и награждают особо выдающихся словоблудов. Всему миру понятно, кто сбил малайзийский Boeing, кто дубасит по мирным жителям в оккупированном Донбассе, расстерливает пленных, насилует женщин, грабит и убивает мирное население. Они же аж 2500 тысячи томов уголовных дел уже накрапали и брызжут слюной на весь мир. Ей-Богу,надо их огородить китайской стеной и пусть пережрут друг друга, как пауки в банке.
Відповісти
Останні новини
Слідком РФ погрожує МЗС України трибуналом
07 вересень, 2015, 06:45