У Луцьку розповіли про цьогорічне оздоровлення дітей

У Луцьку розповіли про цьогорічне оздоровлення дітей
Цьогоріч кожен дитячий табір був забезпечений кваліфікованим медичним супроводом.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства у понеділок, 28 вересня.

Начальник управління охорони здоров'я Луцької міської ради Микола Якимчук наголосив на тому, що оздоровлення дітей - це комплексна проблема на рівні області і України в цілому, яке залежить від забезпечення медичного супроводу.

Як стало відомо, Луцька міська дитяча поліклініка в цьому році забезпечувала медпрацівниками дитячі табори «Чайка» та «Ровесник», а також медпрацівнки з інших медзакладів працювали в інших дитячих таборах області. Цим медпрацівникам було повторно роз’яснено стандарти надання допомоги та інше.

Окрім того, як повідомив Микола Якимчук, оздоровлення відбувалось і в пришкільних таборах, в яких школярі проходили оздоровлення та були під наглядом медпрацівників і забезпечувались харчуванням.

«На базі шкіл оздоровлювалось три тисячі 622 дитини, в порівнянні з минулим роком в пришкільних таборах було 1690 дітей. Окрім того, Луцька міська дитяча поліклініка отримала 104 санаторні путівки, з них використано 102 путівки», - мовив Микола Якимчук.

Також він наголосив на тому, що існує проблема, що є керівники шкіл, які не розуміють підходу забезпечення охорони здоров’я, щоправда в цьому році на питання ремонтів медичних кабінетів при школах вони відгукнулися дуже добре.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розповіли про цьогорічне оздоровлення дітей
28 вересень, 2015, 14:56