Подробиці страшної аварії на Волині, в якій загинули двоє дітей. ВІДЕО

Подробиці страшної аварії на Волині, в якій загинули двоє дітей. ВІДЕО
На Волині нетверезий водій розчавив двох учнів початкової школи і втік із місця злочину.

Це сталося на тихій сільській вулиці на очах у десятків людей, ідеться в сюжеті ТСН.

Другокласники Ілля та Ганнуся по обіді поверталися зі школи. Ішли узбіччям, аж раптом з-за повороту на великій швидкості просто на них вилетіла машина.

"А там собачка малий був, вони нахилилися, щоб його подалі забрати, і через те такий великий удар був", - розповіла свідок подій Людмила Савчук.

Серед тих, хто кинувся на допомогу вже нерухомим дітям був і місцевий священик. Згадує, що в людей була паніка – ніхто не знав, що робити. Цю моторошну картину побачили батьки загиблих. Вони поверталися додому з молодшими дітьми, яких щойно забрали з дитсадка. Медики, які приїхали на місце трагедії, уже нічим допомогти дітям не змогли.

"Це були травми голови, травми грудної клітини. Вижити з такими травмами вони не могли", - пояснив заступник головного лікаря Любешівської райлікарні Андрій Гук.

Винуватець аварії спинився лише на мить. Побачив, що накоїв і хутко помчав далі – в бік райцентру. Люди зателефонували до міліції і знайомим. Правоохоронці перекрили дороги і затримали вбивцю.

Експертиза засвідчила: у крові водія було майже три проміле алкоголю. Хоча до аварії за ним пияцтва не помічали.

"Хлопчина не пияк, роботяща людина. Що його спонукало таке вчинити? Винен, винен без сумніву", - прокоментував трагедію Зарудчівський сільський голова Анатолій Зімич.

Наразі водія правоохоронці перевезли й утримують в обласному центрі, бо побоюються самосуду. Ілля і Ганнуся були двоюрідними братом і сестрою. Їх одночасно охрестили, разом і провели в останню путь. За тиждень дітям мало би виповнитися 8 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні вже слід давно ув'язнювати навіть за керування в нетверезому стані з довічним позбавленням права керування та з конфіскацією транспортного засобу
Відповісти
Так,згідна цілком і повністю!
Відповісти
це жах! вчора на переході біля 5 школи водій гнав на шаленій швидкості коли дорогу переходили люди якби люди не зупинились різко були б страшні наслідки ..! що це робиться нйчого не зупиняє ...це жах !
Відповісти
Це робиться безпредєл. А якби менше лялякали а почали палити машини то порядок навели б вже давно. Поліція нічого зробити не може. Вони тільки констатують факти.
Відповісти
Останні новини
Подробиці страшної аварії на Волині, в якій загинули двоє дітей. ВІДЕО
22 жовтень, 2015, 09:29