Як «напрямок» Луцьк-Львів перетворився на дорогу. ФОТО

Як «напрямок» Луцьк-Львів перетворився на дорогу. ФОТО
У соцмережах почали коментувати перші результати ремонту проблемної дороги Львів-Радехів-Луцьк.

Про це пишуть Хроніки Любарта.

Зокрема, директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка зазначив, що «їхати до Львова через Дубно вже немає сенсу». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Його слова підтвердив і громадський активіст Павло Цапюк. Він додав, що до межі областей - проблемна ділянка. А вже на території Львівщини видніється техніка та тривають ремонтні роботи.

«На 2-х відрізках був реверсивний рух по метрів 200, якраз кладуть свіже покриття. Де немає нового асфальту - рівненько знятий старий шар. Але то мізер. Їхати файно», - написав активіст.

Також він застерігає, уважними треба бути у Радехові.

«На початку є переїзд, до нього немає попередніх попереджувальних знаків, лише останній, безпосередньо перед колією. Дорога там дозволяє шуршати і 150, але навіть з дозволеними 60км/год на тих рельсах можна впорати диски... Той шмат Радехова, де можна їхати і окружною, і через місто - там от все поки лишилось по-старому: яма на ямі, дороги немає. Але містом коротше в три рази», - інформує Павло Цапюк.

Далі, за словами активіста, дорога непогана: «крива, але без глобальних ям».

Щоправда, Цапюк не радить їхати вночі чи у дощову погоду недосвідченим водіям, адже на дорозі ще немає розмітки.

Вся дорога, за словами активіста, зайняла до півтори години.

«Львів знову став близько до Луцька», - написав Павло Цапюк.

Підтвердив покращення стану дороги з Луцька до Львова і начальник Служби автомобільних доріг України у Волинській області Анатолій Посполітак.

Нагадаємо, Володимир Гунчик розповів, що на Волині ремонтні роботи на дорозі Луцьк-Львів розпочнуть весною, коли дозволить погода, і до жовтня 2016 року планують завершити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, Львів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їхали в том напрямку уже(( дорогу покладено для галочик, уже відчутні ями та нерівності, і по краю дороги немає барлдюр, які б підтримували та не давали ь розсипатися асфальту... так що гроші просто викинуті на вітер.. максимум на 2 роки.. вона розсипеться по боках, якщо її не укріпити по боках..
Відповісти
Дорга нормальна в порівнняні з тею що там була. Їхали в суботу дорога заняла дві години з заїздом на заправку..
Відповісти
в порівнянні з тим що була, нормальна, але по якості роботи на 2+
Відповісти
Дорога Луцьк - Львів була проблемною від межі Львівської області, а той відрізок, що на території Волині був у задовільному технічному стані. Сьогодні галичани відремонтували свою частину дороги, а наша на їхньому фоні виглядає набагато гірше. Мирка замість узгодження дій із львів" янами і одночасним веденням ремонтних робіт займався виборами. І вибори програв, і скомпроментував волинян в очах сусідів. Зараз буде в тендері лобувати інтереси будівельної фірми свого брата. А львів" яни вдосталь покепкують над волиняками. Є кінці - кінців влада на Волині ?
Відповісти
Україночко, коментуючи щось,- задумуйся над темою, не ганьби україночок. Підпишись - білявка, може зійде.
Відповісти
а що прокоментовано не так?? чи ти можливо олин з тих, хто робить таку дорогу?
Відповісти
ВП, дякую за увагу до мого допису.
Коментаторам.
Бордюри на трасах не ставлять...
На фоні волинського відрізка НОВА справді виглядає краще, але в нас вона функціонує ці всі роки, а львівські колєги були "забили" на той напрямок. Саме вони.
При Мирці, а я його знаю особисто, хоча б почалась ініціатива і звернення до львівян - маємо результат, так шо НЄ ГНАТЬ ;)
Є суттєвий, правда, мінус. Ці дні були мокрі, і асфальт по суті ще гарячим був рясно политий. Як це на ньому скажеться - затрудняюсь сказати, але маю певні підозри.
І наостанок. Наша частина все ж задовільна поки. В цей період року вже не бачу сенсу її робити. Навесні з усіма новими ямами треба капітально.
Отак ;)

Відповісти
серйозно? і толку з того що її продовжуватимуть робити, як вона без бордюр розлізеться в сторони,,.
Відповісти
"Бордюр",а вірніше поребрик ставиться хіба що в населених пунктах,для того щоб авто не виїхало на пішохідну частину.У випадку з автотрасою він не потрібен або дтп.
PS Асфальт не тісто не розлізеться в різні боки))).
Відповісти
З Луцька до Львова і назад 13 листопада, дорога дійсно зроблена, єдині проблемні ділянки - у Стоянові (одразу за залізничним переїздом, метріа 300, не більше), і у Радехові (по самому Радехову, метрів 400 дороги фактично немає, суцільна дошка для прання,), але всі інші ділянки - пристойні, дорога від Львова до Луцька реально зайняла не більше 2,5 годин. Чи надовго її вистачить - не знаю, весна покаже. Але зараз реально раджу всім їхати до Львова таки через Горохів, Стоянів, Радехів, Кам'янку, буде і скорше, і дешевше.
Відповісти
Дорого хороша, як їхав спочатку не повірив своїм очам, але на Радехів забили, там просто капець. Автостанція в жахливому стані...
Відповісти
Останні новини
Як «напрямок» Луцьк-Львів перетворився на дорогу. ФОТО
16 листопад, 2015, 14:37