На Волині поліцейського підозрюють у отриманні хабаря

На Волині поліцейського підозрюють у отриманні хабаря
Слідчим відділом прокуратури Волинської області повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України) поліцейському ГУ Національної поліції у Волинській області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Правоохоронець увечері 23 листопада 2015 року висунув вимогу громадянину, який перебував за кермом напідпитку, передати йому неправомірну вигоду в розмірі 2 тис. грн. за непритягнення до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Аби упередити власне викриття, поліцейський попросив свого знайомого наступного дня зустрітися з цим громадянином та забрати обіцяні гроші.

24 листопада порушник Правил дорожнього руху у попередньо обумовленому місці передав 2000 гривень знайомому правоохоронця, після чого відразу був викритий працівниками прокуратури Волинської області та УСБУ України в області.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання про обрання поліцейському запобіжного заходу та відсторонення його від посади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи міліцейський, чи поліцейський... Від зміни вивіски... Ті ж полішуки, ті ж менти: вчитиса не хочу, красти боюса, приїду в Луцк - в сєржанти наймуса. Можна зідрати в Європі вивіску, а поліцейських з Швеції чи Франції сюди ж не перевезеш.
Відповісти
Це той самий міліцейський, його ще ніхто не звільнив, бо нові поліцейські ще вчаться
Відповісти
Шось мало, в мене 500 $ вимагали....щоб машину на штраф майданчик не заберали і відпустити. Я відмовився, а вони мені: "Ну ти всерівно прийдеш до нас на Конякіна і проситись будеш, щоб машину віддали. А там за майданчик заплатиш і ми ще подумаєм, чи віддати і то після рішення суду. А рішення буде через місяць, от і подумай скільки ти заплатиш за майданчик". От такі вони, вимагають, а якшо не погоджуєшся, то ще й лякають.
Відповісти
А ти такий боягуз.Маєш докази-дерзай!
Відповісти
в тому то і справа, що доказів ніяких немає. Я відмовився і нікуди не звертався
Відповісти
Давно є фамілії якщо да давай зустрінемось
Відповісти
Останні новини
На Волині поліцейського підозрюють у отриманні хабаря
25 листопад, 2015, 17:30