Навіщо платити менше: як лучанка купила вінегрет за 143 гривні за кілограм

Навіщо платити менше: як лучанка купила вінегрет за 143 гривні за кілограм
У Луцьких супермаркетах користуються довірливістю покупців. Цього разу жертвою стала лучанка, яка примудрилася за 300 грамів пісного вінегрету заплатити аж 46 гривень.

Про це розповіла користувачка Ольга К. у спільноті Наш Луцьк.

Прикрий для жінки випадок трапився у супермаркеті "Наш Край", де їй переплутали наліпки з цінами і "вліпили" замість вінегрету страву "роли рибні". Ціна продуктів суттєво відрізняється (відповідно 2 і 143 гривні).

Жінка не знімає з себе провини, адже на касі одразу не перевірила товар, а довірилася касирові:

"Одразу зазначу: з себе вини не знімаю, не подивилася, що мені наліпила продавець на торбинку (довіряю людям, є такий недолік...). Але мене ошукали двоє: продавець, яка на торбинку з 300 грамами вінігрету пісного (вартість 100 г 2 гривні з копійками) наліпила цінник з іншого товару, а саме - з роллів рибних, що вартують 143 грн за кілограм! Касир, реєструючи в касі, не перевірила відповідність товару ціні - її не здивувало, що за 300 г вінегрету покупець має платити 46 гривень(!)... У підсумку - втрачені гроші (40 гривень - то два обіди в студентській їдальні), зіпсутий настрій - і НЕДОВІРА до сфери обслуговування, зокрема - Нашого Краю!!!

Покупці, будьте пильними: нам, якщо не всунуть прострочений товар, то надурять з махінацією чеків. Подруга казала, що аналогічний випадок з нею був недавно у Там-Тамі, але вона одразу повернулася туди - і гроші повернули, а я приїхала додому на Київський майдан, вже пізно, хоча варто було б поїхати і дати їм, щоб повечеряли цим "золотим" вінегретом", - пише лучанка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЖАХ! КУДИ ЦЕ МІСТО РАЗОМ З ТИМ КЛЯТИМ РОМАНЮКОМ КОТИТЬСЯ?!!
Я ВВАЖАЮ ЦЕ ЗРАДА!
Відповісти
А як в тебе буде діарея і ти не добіжиш та накладеш в труси - теж романюк буде винен?!
Відповісти
Да це правда,що потрібно ДУЖЕ контролювати.В мене аналогічна ситуація була у Нашому краї на вул Львівській 06.12.2015р.То після повернення їм товару вони віднеслись як до належного ніхто даже не вибачився
Відповісти
А в чому взагалі проблема? Трапилась помилка, так, прикро.Але для чого робити трагедію?Не змогли ввечері приїхати, то прийшли б на другий день. Більш чим впевнена, що в супермаркеті все б виправили. Люди помиляються - так буває. А ви завжди все-все робите правильно? Ви на роботі зовсім-зовсім не робите помилок? не повірю. Стаття - ні про що.
Відповісти
згідна з вами. люди роздувають бульку із нічого. не правильно вибили? звернувся до адміністратора і гроші повернули.
Відповісти
Справа в тому,що такі помилки у них на диво трапляються дуже часто!В мене була подібна ситуація в Вопаку,купивши цукерки,сума,яка була вибита, показалась мені завищеною.Коли я заглянула в чек,то виявила приплюсовані лишні 15грн. за цукерки,які не брала.Це було зразу на касі,тому гроші повернули,але після цього я провіряю всі чеки,не виходячи з маркета.
Відповісти
ТОбто автор статті із себе вини не знімає, недогледіла, довірилась, але касира звинувачує, і не подумала шо касир за день вже на автоматі пропікує цінники....Я думаю що касир абсолютно ні при чому. Робота касира - пропікувати, робота пакувальника - правильно наклейки чіпляти. Касир може і не знати шо таке вінегрет, він знає шо таке 1С, калькуляція і т.д.. і т.п..
Відповісти
Касир білий і пухнастий.))) Як мінімум двічі, стикався з тим як касир ходила провіряти чи відповідають яблука на чеку тим які в мішечку, правда це було в іншій торговій сіті.
Відповісти
Жінко! Зготуй вдома вінегрет буде дешевше і, впевнена, смачніше!
Відповісти

Стаття надута з пальця.... З звичайної помилки зробили заговор...
Особливо подобається "суттєва різниця в ціні" де автор порівнює вартості за 100г і за 1кг -це мабуть для того щоб додати драматизму ситуації... А ще момент коли касира повинно було здивувати така вартість за 300г винигрету!!!! А "ПОСТРАЖДАЛУ" не здивувала вартість 300г винегрету, що вона від касира вимагає такої уважності??? Касир в якого проходить тисяча людей і 10000товарів за день.. Повірьте міг і недобачити...
Так що із звичайної помилки респект автору - зробив сенсаційне викриття...
Відповісти
І додам, що "ПОСТРАЖДАЛА" не полінувалася, витратила свій час щоб підняти хвилю неподобства в соц мережах, а часу щоб повернутися в магазин і виправити помилку вона не знайшла...
Відповісти
Цікаво, а цю збентежену пані не цікавило яка там сума на лотку.І навіть сума в чеку її не здивувала. Мала час розгорнути салат і обі****ти в інтернеті і продавця і касира- дівчаток які вічно зморені в тих маркетах. а от часу вернутися назад і вимагати виправити помилку шановна пані не знайшла часу.Якщо ти така обурена - вернись назад і вимагай пояснень.
Відповісти
Нам вибили балик на касі який ми не брали на суму 50 грн тільки вдома замітили в чекові. Люди довіряють і в цьому їх помилки !!!! А в магазині просто працюють або халатні або безсовісні люди
Відповісти
Люди помиляються, а продавці теж люди. Вішати на продавця всіх собак завжди легше за все. А елементарно бути уважним і слідкувати за що платиш свої гроші питання до покупців.
Відповісти
А класно волиньпост чисттить коментарі. Навіщо???? Якщо самі запровадили????
Відповісти
От немає чим занятися..хто як бачить ситуацію, той так описує:хто зверху, хто знизу, хто збоку, а як на мене, людина просто застерігає от таких самих роззяв як сама, щоб не "тріщати" по телефону з подругою весь час закупів (не виключено, що саме так і було, і у нас можливо, що й зважувальник цим займається під час роботи), а з увагою все здійснити і не мати от таких прикростей..
Відповісти
Шановне панство!!!!Якщо хтось хоче перевірити свою уважність... . то прийдіть на посаду касира . проробіть 10год. вислухайте весь люд,який приходить у магазин і висловлює свій негатив на касирові...то тоді поговоримо який касир і які люди ходять між нами......
Відповісти
В кожній професії є свої мінуси так , що не потрібно робити з касирів великих мучеників. Ви підіть в школи чи в садок вам вихователь теж скаже як їй цілий день працюється!
Відповісти
У мене була така ситуація в там тамі. Касир на касі замість одного вибив інше, в два рази дорожче. Я відразу перевірила чек, по видався надто дорогим. Помилку помітила - касирша буркнула, мовляв на відділ інформації. на відділі інформації гроші віддали і вибачились. Висновок: будьте уважні, а касирам треба трохи бути вихванішими. Зрозуміло, що за день вони втомились, але ж всі люди так само втомлені і зі своїми проблемами.
А взагалі сфера послуг у нас кульгає і інколи продавці - реальне бидло і хамло.
Відповісти
а інколи покупці реальне бидло і хамло
Відповісти
Для ,,Наш край'' це звичайна ситуація.
Вони як цінника неправильного приклеють,то дату переб'ють...На львівський взагалі цей супермаркет - один жах...Працівників часто немає на робочому місці,касири дозволяють собі ,,лялякати'' один з одним на свої теми,не зважаючи на покупців,які зібрались у чергу.Навіть є кадри,які можуть неправильно решту дати,але доказувати що так має бути...
Відповісти
Зимою мухи літають , а стрічка до каси така грязна як нігті касира..... просто жах
Відповісти
Вопак не відстає. там навіть при наявності чека нічого доказати не вдалося. На чекові одна ціна,на товарі пробита дорожча ціна, чек є, а доказати нічого не можна, ведуть себе нагло, бо впевнені, що їм нічого не буде.
Відповісти
В Там Тамі зі мною теж було два подібних випадки. Один раз я сама помітила ,зробила зауваження касиру і мені просто вибили інший, правильний.А другий раз замість половини хліба вибили цілу хлібину. Але я ще не відійшла від каси якпідійшов охоронець і зробив зауваження касиру. Треба бути пильному самому.
Відповісти
А в Там-тамі всі прострочені товари під акцію пускають. піпл хаває
Відповісти
А скільки бачимо раз як на Львівській у Нашому краї крадуть товар.Охорони немає ...Тирять все підряд.А потім питають хто за це буде платити?
Відповісти
Злоба, злоба, злоба! чому продавщиця за товар, що коштує 100грн. не візьме 5грн.? втоми нема???
Відповісти
У всіх працівників "Нашого Краю" просто мотивації фінансової немає (У плані занижених зарплат)
Відповісти
Чого напали на дописувачку? Вона що, не може теж ВТОМИТИСЯ ? А продавці: погано - міняй роботу на кращу! - чомусь "помилки" ТІЛЬКИ в бік ЗБІЛЬШЕННЯ вартості !!!
Відповісти
Нажаль такі речі трапляються у всіх країнах. :(
Відповісти
Останні новини
Навіщо платити менше: як лучанка купила вінегрет за 143 гривні за кілограм
09 грудень, 2015, 12:29