Троє волинян перекинулись на викраденому авто, втікаючи від поліції

Троє волинян перекинулись на викраденому авто, втікаючи від поліції
На Львівщині поліцейські викрили зловмисників, котрі викрали автомобіль та намагались його продати.

До скоєння злочину причетний 14-річний мешканець Соснівки та троє мешканців Волинської області, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

До Сокальського відділення поліції з повідомленням про викрадення автомобіля ВАЗ 2103 звернувся 52-річний місцевий мешканець. За словами заявника, авто він припаркував на ніч біля свого будинку по вул. Міцкевича в Сокалі.

За фактом крадіжки було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 5 років позбавлення волі.

Поліцейські отримали орієнтування на викрадений автомобіль і невдовзі виявили його. Під час переслідування водій, котрий був за кермом викрадених «Жигулів», не впорався з керуванням, з’їхав з дороги, після чого автомобіль перекинувся. У салоні авто було троє чоловіків – 21, 22 та 23-річний мешканці Волинської області.

Встановлено, що до скоєння автовикрадення причетний 14-річний мешканець Соснівки. Хлопець віддав викрадені «Жигулі» своїм знайомим з Волині, а ті вже мали продати автомобіль.

Відтак було відкрито кримінальні провадження за ст. 198 (придбання, отримання чи збут майна,одержаного злочинним шляхом) та ч.1 ст.396 (приховування злочину) ККУ, за якими передбачено до 3 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормально гонят пацаны беса!Так как я!
Відповісти