Волинь повинна отримати бюджет до 15 січня

Волинь повинна отримати бюджет до 15 січня
В останній день 2015 року, 31 грудня, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик підписав проект обласного бюджету на 2016-й зі змінами та доповненнями й передав документ в обласну раду.

Про це Володимир Гунчик озвучив під час оперативної наради, що відбувалася у понеділок, 4 січня 2016 року, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

- 31 грудня вже минулого року у газеті «Голос України» опублікували закон України «Про Державний бюджет 2016 року», - наголосив голова облдержадміністрації. – Тож, відповідно до чинного бюджетного законодавства, обласні ради зобов’язані у двотижневий строк прийняти власні бюджети. Відтак, до 15 січня Волинь повинна отримати свій основний фінансовий документ.

З огляду на важливість справи, Володимир Гунчик закликав голів райдержадміністрацій, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та головних розпорядників коштів упродовж найближчих двох тижнів активно працювати з депутатами, аби забезпечити прийняття бюджету.

Нагадаємо, Волинь увійшла в 2016-й без обласного бюджету. Під час сесії обласної ради відповідний проект рішення депутатський корпус так і не розглянув – голова обласної ради Ігор Палиця оголосив про перерву в сесійному засіданні. Одначе до середини січня 2016-го депутати змушені будуть зібратися знову й таки затвердити бюджет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.