На Волині через замикання та пічне опалення трапилося 6 пожеж

  На Волині через замикання та пічне опалення трапилося 6 пожеж
4 грудня рятувальники підрозділів служби «101» ліквідували 6 пожеж, 3 з яких трапилось внаслідок короткого замикання електромережі, ще 2 через несправність пічного опалення.

Так, у селі Нудиже Любомльського району виникла пожежа в дерев'яній літній кухні. Ліквідували загорання працівники Державної пожежно-рятувальної частини №10 та місцева пожежна команда села Головне. Причина пожежі – коротке замикання електромережі, - про це повідомили у ДСНС Волині.

З тієї ж причини о 4:20 у місті Нововолинську зайнявся вогнем цегляний житловий будинок. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які ліквідували пожежу.

О 18:28 у селі Мокре Старовижівського району через несправність пічного опалення спалахнув дерев'яний житловий будинок. Рятувати будівлю прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 та місцева пожежна команда села Дубечно.

О 19:00 у селищі міського типу Маневичі внаслідок короткого замикання електромережі зайнялась вогнем цегляна господарська споруда. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5. Вогнем знищено частково перекриття, речі домашнього вжитку.

Також о 21:26 у селі Кадище Ківерцівського району через несправність пічного опалення зайнявся вогнем 2-х поверховий цегляний будинок. Ліквідували вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6 та місцеві пожежні команди селищ Цумань та Олика.

Управління ДСНС у Волинській області просить громадян не перегрівати печі опалення понад міру, не використовувати для їх розпалення легкозаймисті речовини, не розміщати поблизу печей та електричних обігрівачів горючі матеріли та предмети. Пам’ятайте, що залишати вдома малолітних дітей наодинці з працюючими печами та електрообігрівачами небезпечно, унеможливте також їх забавки з сірниками та вогнем. Для запобігання пожежам внаслідок короткого замикання електричних, не слід їх перевантажувати і не вмикати одночасно декілька потужних споживачів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.