У Луцьку водій наїхав на дівчат. ФОТО

У Луцьку водій наїхав на дівчат. ФОТО
На вулиці Львівській поблизу Луцького національного технічного університету водій збив двох дівчат. Це трапилось о 15.10 год.

Про це повідомляє Район.Луцьк.

Водій їхав із дружиною та дитиною і на пішохідному переході не пропустив двох дівчат-підлітків, яким приблизно по 15 років.

За словами водія, вони вискочили на перехід, а він, рухаючись зі швидкістю десь 80 км/год, не побачив, коли вони з'явилися на проїжджій частині.

Патрульна поліція викликала швидку та слідчо-оперативну групу, яка і визначить покарання для водія.

Швидше за все, йому «світить» 124 стаття Адміністративного Кодексу
та вилучення водійських прав.

Варто зауважити, що водій не намагався втекти з місця події, а всіляко допомагав дівчатам та правоохоронцям.



Як стало відомо журналістам ВолиньPost, дівчатам по 14 років. Їх доставили в дитячу обласну лікарню з підозрою на черепно-мозкові травми. Наразі їх оглядають медики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай судять.
У місті 80 км\год - злочин.
Й так вистачає аварій
Відповісти
Треба щоб в школах вчили як правильно переходити на переходах, а то вискакують перед самою машиною та дивляться в своі смартфони не глянувши на дорогу.
Відповісти
а 80 км/год у місті, перед переходом і світлофором нормально?
Відповісти
До чого тут школа? Ще є батьки!!!!!!!!!
Відповісти
волинь пост хватить дурити людей!!!!хватить нести бред!
Відповісти
Сьогодні теж на рівненській на переході ледве тролейбус не збив, пішоходи ще переходили, а він їхав і це вже не вперше
Відповісти
тоді, за Вашою версією, трапилось? Є ще подібні коменти, але купа злості і 0 конкретики.
Не звинувачуйте ВолиньПост - у них з авторським матеріалом "пороблено і задавнено".Що скопіпастили - те й виклали.
Відповісти
Пішохід останнім часом знахабнів-це точно(регул.перехід на Соборності-валять дійсно ,як корови на червоне), а не регул.,то взагалі-по одному і то в останню мить як здумається чи школа 24- регул. перехід, а йдуть на будь-яке світло...і як на подіумі,ще й огризаються. Водій,звичайно має вину, ну й культура пішохода кульгає на 3 ноги.....
Відповісти
копи некомпетентні ходять один за одним як барани, регулювати рух після ДТП невміють заважають один одному, адже їх приїхало 4 машини за наш рахунок, надати медичну допомогу не можуть не вміють. Розкладних ношів не мають, знизють плечима, повної аптечки теж, чекають швитку.
Опитують людей які відношення до події не мають ганьба такій КПОМІЛІПОЛІЦІЇ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Відповісти
Не було там ні яких 80 км..це видумки.я там був після аваріі.і при 80 км там би такий гальмівний шлях був..діти вибігли на перехід із-за авто не оглядуючись. Та й там взагалі поганий перехід.небезпечний я б так сказав.
Відповісти
Затор зробили копи.4 авто приіхало.мені це більше нагадувало -практика для якихось стажерів.. Забагато ім авто навидавали.поставали там в два ряди.
Відповісти
І пішоходам і водіям потрібно дотримуватись правил дорожнього руху !!! Куди і пішоходи і водії спішать ?! дбайте і про себе і про інших здоров'я !!!
Відповісти
шо ти мелеш?сам за кермом мабуть не сидів.і незнаєш шо таке машина!шо вона не стане за секунду!ти неправий!
ладно би 100 іхав.або пяний
Відповісти
коли з групою людей чекаєш на нерегульованому переході щоб перейти дорогу у нашому місті лише 1 з 20 водіїв знижує швидкість та підвищує пильність перед переходом як того вимагають пдр зупиняється і пропускає пішоходів з написаних вище коментарів стає зрозумілим що лише одиниці щось чули про правила дорожнього руху
Відповісти
А Ви прямо на проїжджій частині чекаєте, чи може все ж на тротуарі? Бо якщо друге - то ніхто й не зобов'язаний зупинятись. Хтозна чого Ви там стали - може кота сусідського так краще видно.
А от на вулицях типу Львівської варто було б відгородити тротуар огорожею, а переходи зробити лише зі світлофорами.
Відповісти
Треба впевнитися що водій зупиниться. А не йти як телята.......
Відповісти
Було б не погано почати штрафувати наглих пішоходів. І ще не були б зайві лежачі поліцейські біля кожного переходу, як в білорусів. Тоді таких випадків трохи поменшало б.
Відповісти
Перехід напроти Троянди-ідем з малим з тренування,тролейбус зупинився,переходим,раптом пепед носом з-за тролейбуса вилітає "свідомий"водій-ідіот.Добре,шо вчасно дитину віддьорнула.На пішох.переходах з світлофорами біля Гостинця взагалі водії мають наглість не спинятись,або коли авто стоять,люди ще не дійшли до іншої сторони дороги,а якесь "мега-розумне"проїжджає перед їх носом.Ситуації щоденні.Так що пани водії не репетуйте,а спочатку на себе подивіться.Успіхів!
Відповісти
Треба мозги включати і витріщати очі куди йдеш. І 14 років це повинно вже бути присутнім в людини.
Відповісти
Потрібно бути просто уважними, а не говорити збоку з жінкою, слухати музику , розглядатися по сторона і це ще список не малий! Це є пішохід!!! Як з школи нас вчать дорогу переходити на пішоході.І водій в будь якому повиний при гальмувати.І не важливо чи вискочили це є МІСТО там постійно рух...!!!!Це ж не село де на день про їде 2-3 машини!!!!
Тепер будуть знати на майбутнє!!!Адже всі ми люди і ходимо під одним Богом.!!!І не потрібно звинувачувати тут підлітків, краще помолітся!
Відповісти
Водій почав гальмувати перед пішох.переходом.а дівчата як і шли так і пішли.байдуже що авто не зупинилось.слизька дорога не забувайте.хоча водій все одно винен.але пішоходи взагалі не передбачають можливості що хтось перед зеброю не зупинеться.
Відповісти
Понаїжала те полісся от і не вміють їздити!!
Відповісти
А ти шо там була?жінки в машині не було. Говорити аби шо небуть.....краще посуду помий в дома
Відповісти
Я більше знаю ніж ТИ!!!
Відповісти
Навіть не сумніваюсь.
Відповісти
Що Ви всі несете, Ви себе хоть чуєте.Вот як би з Вами, сталася от так от , б побачила як би Ви, тут всі розумні заговорили.!!!!!!!Звичайно краще б пообговорювати інших , звинувачуючи їх мінуси.Краще займіться собою свої саморозвитком.!
Відповісти
Головне щоб з дітьми будо все добре
Відповісти
Я з жінкою за кермом не розмовляю!! Це мій штурман зі мною говорить))
Відповісти
Ти ще дякуй їхній сім,ї !!!!
Відповісти
Досить говорити ,які діти погані,зо на дорогу не дивляться.І шо їм треба було б робити,але ж ніхто не думає про те,які травми вони отримали після цього ДТП
Відповісти
Вот і я про теж саме обговорюючи інших всі правельні!
Відповісти
Якшо вони переходили на переході то думали що вони будуть праві
Але зараз в гашому місті треба дивитися навіть на тротуарі остерігатися
Відповісти
Якщо водії знають ПДР на 80%, то знання пішоходів- максимум 10%.... Що-що ,а на Соборності(Гостинець)-регул.пішоход,то саме ПІШОХОДИ одну половину перейшли,бо машини зупиняються на червоне,а другу перебігають,не дивлячись,що з Молоді машини їдуть...причому масово і регулярно. Водія завжди можна з гамном змішати-Що він втік,п*яний?--
Відповісти