Гунчик: «Сприяти агресору процвітати - це ганьба»

Гунчик: «Сприяти агресору процвітати - це ганьба»
Блокування російських фур на території Волинської області здійняло чимало галасу як у засобах масової інформації, так і серед посадовців.

Не залишився осторонь і голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. На своїй сторінці у мережі Facebook він висловив свою позицію щодо ситуації, яка склалась:

"Мене запитують, як ти ставишся до блокування руху російських фур територією України? Позитивно. Сприяти агресору процвітати, в тому числі і за наш рахунок - це ганьба. Нічого з ними не станеться, коли поїдуть і мимо України. Єдине прохання до активістів - стриманість і холодний розум. Імідж України - не менш важливо", - зазначив Володимир Гунчик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Iмiдж украiни",- про шо то?
Відповісти
порошенкові заводи працюють в росії,і що?!читаеш і думаєш, що ми вже взагалі перестали думати і аналізувати. сплошна ідіотія
Відповісти
А що ще можна почути від смотрящего по Волині від Порошенка? :) Про Рошен він же нічого не сміє сказати :)))
Відповісти
Йде війна,а не АТО,яка несе смерть,руїну,каліцтво.З організатором агресії потрібно не торгувати,не співпрацювати,не виробляти,НЕ ЗАГРАВАТИ-а діяти як з ворогом,який хоче позбавити нас статусу держави,окупувати,зробити підневільною територією.Порошенко не закрив і не зупинив власне виробництво в Росії,не продав свій бізнес,не провів реформ,знищив разом з Яценюком економіку і банківську систему,привів на посади чужих людей,які далекі від реалій нашого життя і мають подвійне громадянство- він і його посіпаки діють,як вороги,вони нищать Україну.
Відповісти
Абсолютно верно,нечего добавить....
Відповісти
Блокада ЕС - это круто. Их что, всех Кличко покусал?
Відповісти
НА ТЕРРИТОРИИ РОССИИ В КАЧЕСТВЕ ОТВЕТНОЙ МЕРЫ ПРИОСТАНОВЛЕНО ДВИЖЕНИЕ ГРУЗОВЫХ АВТОТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ, ЗАРЕГИСТРИРОВАННЫХ НА УКРАИНЕ.В настоящее время в разных областях Украины продолжают оставаться заблокированными более 100 грузовых автомобилей, более 500 грузовых автомобилей не могут въехать на территорию Украины со стороны государств Европейского союза, возвращаясь в РФ. При этом только за 11-12 февраля 2016 года был обеспечен беспрепятственный въезд или выезд на территорию нашей страны 1038 украинских грузовых транспортных средств. В качестве ответной меры Россия приостановила движение грузовых транспортных средств, зарегистрированных на Украине, по своей территории.
Відповісти
до Гунчика, нехай він верне з власного кармана перевізникам
Відповісти
Останні новини
Гунчик: «Сприяти агресору процвітати - це ганьба»
13 лютий, 2016, 10:58