Власник нововолинської компанії виявився педофілом. ФОТО. ВІДЕО

Власник нововолинської компанії виявився педофілом. ФОТО. ВІДЕО
Підприємець, який був власником телевізійної компанії «Львівська жінка» у Нововолинську, Ігор Желізко став героєм телепередачі «Один за всіх» на каналі СТБ.

Про це повідомляє Таблоїд Волині.

У програму 56-річний чоловік звернувся, аби допомогли вирішити непростий любовний трикутник: мовляв, чоловік розривається між 21-річною Надією, про яку опікувався кілька років поспіль, і її мамою.

У ході телешоу з’ясувалося, що чоловік був учасником значно складніших любовних фігур, і мав очевидну пристрасть до неповнолітніх дівчаток.


Надія кілька років проживала з Ігорем. А затим проміняла його "опіку" на кімнату в гуртожитку.

«Ти хочеш маленьких дурненьких дівчат? Так шукай їх собі! Я – вже виросла!» – із такими словами до студії прийшла «кохана» Надія.

З’ясувалося, що чоловік «підібрав» її у складній життєвій ситуації, коли та пішла з дому, запропонував шикарні апартаменти, повну опіку і забезпечення, а згодом – й інтимні розваги. До слова, дівчинці тоді було 18, а з Ігорем уже проживала інша панянка – Вікторія, одноліток Надії.


В ефірі Ігор планував розв`язати любовний трикутний. А з`явилися суттєвіші проблеми

Шокуючим поворотом подій стала поява тещі Ігоря, яка привезла з собою ще одну дівчину на інвалідному візку.

«У мене була кімната, кіт і туалет, а коли він сварився з Христиною (дружина Ігоря, – ред..), я не могла навіть виходити в туалет, так на дивані під себе і ходила», – розповіла про своє життя Марія.


Марія стверджує, що Ігор вступив з нею в інтимні стосунки, коли їй було 8.

З’ясувалося, вона, так само як і Віка та Надя – із неблагополучної родини, й Ігор Желізко проявив ініціативу «опікуватися» нею. Вперше в статеві стосунки Ігор вступив із дівчинкою, коли тій було 8 років.

Своєї вини Ігор Желізко не визнав. Мовляв, про дівчат турбував тільки в благих цілях, без нього вони скотилися б на саме дно, а секс – то другорядне, на ньому чоловік ніколи й не акцентував уваги. «Традиція українська – з 14 років вступати в шлюб», – знайшов ще один аргумент у виправдання своєї поведінки чоловік.


Марія після пережитого намагалася покінчити життя самогубством - стрибнула із шостого поверху, але залишилась жити. Щоправда - на візку

«Скільки разів він стояв перед міліціонерами на колінах, і ми йому вірили... Тому що справи по педофілії постійно були, і в Нововолинську піднімали, і в Новояворівську…» – каже колишня теща.

«Це все надумана підстава на основі вимагання передачі їм майна, яке оцінюється в мільйонах гривень», – так Ігор Желізко прокоментував телепередачу, а також назвав ефір проплаченим.



Крім того, підприємець нагадав про замах на його життя, скоєний у 2010 році, а також про побиття його дружини, яке спричинило тяжке захворювання, а зрештою і – смерть. А ще – захоплення фірми та знищення її активів. Мовляв, усі ці трагічні події організовані «корумпованою елітою» із Нововолинська, а герої телепередачі – найняті ними люди.

Ефір програми закінчили коментарями сусідів, які проживають за адресами, вказаними Марією. «Він тут тримає квартиру, щоб дівчат водити, потім поселяти… Я не знаю, що він тут робить… Молоді, їм навіть немає по 17 років, 15, одна була 14-річна…», – запевнила сусідка.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маневицька тюрма готова взяти його на перевиховання.
Якість гарантуємо.
Відповісти
На костёр
Відповісти
я знаю що з ним зробити )
Відповісти
яка бридота, а дівчинка Надія прямо ангел вся в білому по іншому нее скажеш.... фуууууу.......
Відповісти
В народі кажуть: "В білі сподні вбрався - на порозі всрався!" Жахлива манера князька - увесь час пітнів, закопилював губи, мацав себе за на годинникик ( усі мали бачити шо то золото). Для чого попхався туди? Старість,а він прагне як папуга КЕША слави. Прославився. Амінь. Не дивно, що хотіли вбити і його і його Христину -вони разом дітей псували.
Відповісти
Останні новини
Власник нововолинської компанії виявився педофілом. ФОТО. ВІДЕО
16 березень, 2016, 20:18