На ринках Волині легалізовано діяльність 435 підприємців

На ринках  Волині легалізовано діяльність 435 підприємців
Працюючи у напрямку детінізації ринку праці та легалізації підприємницької діяльності, фахівці територіальних органів ДФС в області в І кварталі 2016 року переконали 435 осіб, котрі здійснюють підприємницьку діяльність на ринках, офіційно зареєструватися платником єдиного податку.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

В ГУ ДФС Волині прогнозують, що протягом року ці легалізовані підприємці сплатять до бюджету близько 560 тисяч гривень платежів.

Окрім того, додаткові надходження до бюджетів в ГУ ДФС Волині очікують і від легалізації діяльності 8 пилорам та 60 найманих працівників, котрі були задіяні до роботи в такому приватному бізнесі. Лише за рахунок оподаткування зарплати легалізованих найманих працівників приватних пилорам до бюджету буде спрямовано близько 160 тисяч гривень податкових платежів.

Водночас, фахівці ДФС на Волині залучили до декларування доходів ще 13 осіб, котрі здійснюють діяльність пилорам. Ці громадяни, задекларувавши доходи, вже сплатили до бюджету 7,4 тисячі гривень ПДФО та зараз здійснюють свою діяльність легально.

«Як бачите, потенціал для забезпечення додаткових надходжень як до держбюджету, так і місцевих бюджетів є. Фахівці ДФС здійснюють ряд заходів, у напрямку детінізації економіки загалом та ринку праці зокрема. Ця робота буде ще більш ефективною та матиме вагомий фінансовий ефект для місцевих бюджетів за умови максимальної зацікавленості лідерів територіальних громад в тому, щоб всі без винятку підприємці та громадяни працювали легально зі сплатою визначених законом податків», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смішно...
Ви порівняйте офіційну з/п на підприємствах і з/п на аналогічних посадах в оголошення на сайтах вакансій...
Відповісти