Волинська поліція вшанувала ветеранів війни. ФОТО. ВІДЕО

Волинська поліція вшанувала ветеранів війни. ФОТО. ВІДЕО
Сьогодні в Луцьку співробітники Головного управління Національної поліції в області та активісти обласної та міської ветеранських організацій Асоціації ветеранів МВС України долучилися до заходів з відзначення 71-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Поліцейські разом з місцевими благодійниками вшанували ветеранів війни, надали їм матеріальну допомогу, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Організатором заходу виступив місцевий благодійний фонд. На урочистості, за святковим столом, зібралися ветерани, учасники бойових дій 1941-1945 років.

Керівник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига подякував переможцям нацизму в Другій світовій війні за їх мужність і героїзм.

«Від себе особисто, та від усього особового складу Головного управління Національної поліції, вітаю вас із 71-рчницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Зичу всім вам мирного неба, міцного здоров’я та Божого благословення. Я впевнений, що ваша сила, ваша воля допоможе нам і сьогодні відстояти Незалежність України й пермогти загарбників», – звернувся до ветеранів Петро Шпига.



Керівник волинської поліції вручив ветеранам, котрі працювали в органах внутрішніх справ, вітальні листівки та грошову допомогу.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боюся когось образити, але, де зараз взяти 90літнього, який вижив і- дожив? У нас, в селі, вже нема живих, мого тата 80-ти літнього вже запрошують на такі дійства, а він був- дитиною у другу Світову.
Відповісти