Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня пам'яті. ВІДЕО

Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня пам'яті. ВІДЕО
Президент Петро Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня пам'яті і примирення.

"У День пам'яті і примирення вшановуємо тих, хто протягом довгих шести років Другої світової мріяли про першу хвилину миру, яка настала 8 травня 1945 року. Весь цивілізований світ прагне, щоб страшна трагедія не повторилася знову. Пам'ятаємо. Перемагаємо", - написав він у себе у Facebook.

Також Порошенко опублікував відео, на якому показані три покоління українських військових, які захищали Батьківщину. У момент драматичної кульмінації батько-солдат каже синові-кадетові: "Дід би тобою пишався!".

"Якщо ви мене запитаєте, що є найважчим у роботі президента, це не режим, графік, виснажливі і важкі рішення, які доводиться приймати. Це отримання звісток з фронту про загибель наших героїв. І я не можу з цим спокійно миритися... ", - сказав він під час відкриття фотовиставки "Матері Героїв", яку транслював 112 Україна.

Як повідомлялося, в Україні і світі в неділю, 8 травня, відзначається День пам'яті і примирення, присвячений жертвам Другої світової війни 1939-1945 років. Червоний мак "призначили" новим символом перемоги України у Другій світовій.


Джерело: Кореспондент.НЕТ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та пішов ти на ..(офшор :)
Відповісти
"Це отримання звісток з фронту про загибель наших героїв. І я не можу з цим спокійно миритися... ". Остап Бендер був добрий брехун, але він тобі і в підметки не годиться, харанте ти наш...
Відповісти
Останні новини
Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня пам'яті. ВІДЕО
08 травень, 2016, 21:21