Нова ера «секонд-хендів»: лучани штурмують магазини не нових речей. ВІДЕО

Нова ера «секонд-хендів»: лучани штурмують магазини не нових речей. ВІДЕО
Для деяких лучан ранок традиційно розпочинається зі штовханини та криків.

На проспекті Винниченка штурханина у черзі охочих купити вживаний одяг.

Адже у вівторок в магазині "секонд-хенду" - новий завіз товару.

"У таких магазинах, як медом помазано лишень у дні повного оновлення товару, в інший час – покупців, як і у звичайних маркетах одягу.

Сучасна «гуманітарна» – не те, що колись: хаотично накидані купи одягу, в яких треба добряче покопирсатися, аби знайти потрібну тобі річ. Підібрати одежину в магазині секонд-хенду в деякій мірі навіть зручніше, ніж у звичайному, а про ринок нема й мови.

Упевнена, що «так наша держава на чолі з нашим прекрасним урядом довели людей до таких черг на гуму»", - повідомляє лучанка з черги біля магазину.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І нащо це відео? Вже давно років понад 5 в луцьку такі черги в секонд в день оновлення. Іноді заходжу то люди там беруть навіть таке що в перший день і брати не треба. БЕЗТОЛКОВІ
Відповісти
І я так само хотіла написати,що до чого те відео???Але знаю особисто,що є такі люди в нас, далеко не бідові, при грошах,що можуть і в славнозвісне "порт сіті" викупити))),але одягаються на секонді...,уявляєте, "журналісти",які знімали це відео)))
Я б на місці тих,хто там був, подала на Вас, шановна,до суду за незаконне знімання людей. Йдіть в середину і там знімайте,і о чи Вам дозволять!!!
Відповісти
А так не скажеш. Приїдеш у Ваш довбаний Луцьк, скажеш, що з Ковеля, так на тебе дивляться як на людину 3 світу
Відповісти
зНАЙ хАМ СВОЄ МІСЦЕ
Відповісти
Таке враження, що у Ковелі тільки тим і живуть, що ходять і "розсуждають" хто як на них дивиться. Цікавіше заняття собі б придумили. Нічого особистого, тільки спостереження...)))
Відповісти
Секонд зараз теж не дешевий 200 грн. приблизно за 1 кг. Речі нові є дешевші але якість не та. Розумію взуття секонд купувати верхній одяг але дівчатка жіночки і навіть мужчини купують трусики плавки купальнички лівчики колготи носки дитчу білизну !!!! Влада тут до чого? Якщо такі черги то значить мають гроші бо отоварюються в день оновлення а тоді найбільша ціна!
Відповісти
що черги за гуманітаркою свідчать про зростаючий добробут українських громадян.
Відповісти
Оце так новина!!! Секонд був і є, у всіх містах України. В європу йдемо там секондів немає а в нас шо своя Європа? ТАм в тих магазинах перекупщикі все закупляють, один раз зайшов то втікав звідти, маски -шоу всі біжать весь одяг на підлозі дівчата жінки перебирають міряють то жахіття не передати вам, а той хто хоче собі щось одне вибрати чи то взуття чи футболку на город неможливо. Треба щоб хтось передав адміністрації щоб заборонили так кидати на підлогу речі бо інші люди теж хочуть купити і якщо товар хороший то заберемо і без перекупщиків. А кидати одяг на підлогу то це не магазин а чудо. Так що шановна адміністрація зробіть щось з своїми магазинами а не давайте кидати речі на підлогу а потім стоять риють складають повні пакети рвуть шарпають другі теж хочуть дітям вирати а то ні все на підлозі.
Відповісти
Шкода,що відкривають лише магазини з продажу б/у трусів,футболок,джинсів.Якби відкрили ще магазини з продажу продуктів харчування та медикаментів,в яких скоро закінчится термін придатності,то люди ночували б під тими магазинами.
Відповісти
Продукти харчування у яких закінчується термін придатності, або ж взагалі прострочені і так продають під виглядом "акцій"
Відповісти
або і без акцій, зайдіть в супермаркети там тьма такого по завищеним цінам...
Відповісти
щоб туда ходити в день оновлення треба гроші мати, без грошей там не купиш. Значить люди ще не погано живуть що такі черги в магазинах б\у
Відповісти
В день оновлення молодь, - а в останній день сходіть, теж черги!!! Але вже з бабусь. Так і живемо! Мабудь не від лишніх кошт туди ходимо...
Відповісти
Гiднiсть - вона така!
Відповісти
яка гідність??? до чого тут це??? гідно таке писати????
Відповісти
Кращеб показували фото як живуть волинські чиновники і начальники прокуратури податкової митниці показали їхні маєтки щоб усі бачили а не таке показуєте
Відповісти
Що для когось таємниця, що черги створюють перекупники, які купляють 7 майок на кілограм, а потім ті майки продають в інтарнеті або на старому ринку за 50-100 грн за штуку. Простому покупцю через ту базарну мафію не пропхатися
Відповісти
Чому тут жалітись? Скрізь де можна заробити- заробляють! Не ми - то інші !
Відповісти
Небачу у цьому сорому. Люди немають іншого варіанту, спробуй купи на ринку кофтинку за 300 гривень(сумнівноі якості)на секонді на вагу максимум 80 грн. Про взуття взагалі мовчу! Час від часу щось купуємо там, і це вже давно не є соромно! Ви небули в інших містах на секондах- от там людееей ДА!
Відповісти
Кожен як може так і зароляє. Головне що не краде. А Влада краде і їм не соромно за наші гроші сидіти в ресторанах їздити на модних авто і відпочиваи сім"ями за кордоном. Навіть той самий Приватбанк з наших же коштів "відщіпує собі постійно за послуги. То ї м не соромно? А те що люди продають то ваша справа чи купляти чи купляти в магах і переплачувати на олігархів і на великих бізнесменів які є власниками таких магазинів.
Відповісти
все що нам дала европа
Відповісти
яка у всіх коротка пам"ять)
а за совка були комісійні магазини, де люди здавали свої вжиті речі, а малозабезпечені їх купляли.
зараз це теж відбувається, але через інтернет, тому так не помітно.
а хтось брендові речі знаходить на секонді і перепродує як свої через інтернет, просто ви цього не бачите і не знаєте)
Відповісти
Наврядчи як своі- бо забагацько як для своіх власних здаватиметься. Це давно не секрет для всіх! Сама купувала в інтернеті- брендові і всеодно ціна краща ніж на ринку Хмельницьке:)
Відповісти
В таких натовпах 90% люду- перекупи з ринку, та власники сторінок продажу бу одягу в соцмережах.
А звичайні Лучани, з подивом в очах, знімають такі вакханалії на відео..)
В усіх країнах Європи давно є магазини секонду. Навіть Англія і скандинавські країни, які довго опирались "секондоманії", згодом теж піддались цій спокусі!!)
Відповісти
Останні новини
Нова ера «секонд-хендів»: лучани штурмують магазини не нових речей. ВІДЕО
24 травень, 2016, 10:42