Луцькі депутати розібралися із проблемами «Спартака». ФОТО

Луцькі депутати розібралися із проблемами «Спартака». ФОТО
Обласна федерація ФСТ «Спартак» переживає не найкращі часи. Приміщення вкрай занедбаному стані. Поточні ремонти роблять за зароблені гроші. І, відповідно, на заробітну плату тренерам, які до слова усі мінімум майстри спорту, не вистачає. А вони лише цього року вже підготували чотири майстри спорту. Стільки ж олімпійців-спартаківців захищатимуть честь України та, зокрема, Луцька на олімпійських іграх.

Проблема фінансування полягає в тому, що приміщення «Спартака» - у власності Товариства. Саме тому міська влада тричі думає чи дати спортсменам гроші.

Сьогодні під час виїзного засідання Дня депутата обранці громади з’ясували, що спартаківці не просять гроші на ремонт чи реконструкцію.

«Нам потрібно лише гроші на заробітну плату тренерам. Це гроші для дітей, які живуть у Луцьку. Нещодавно виплатили за три місяці заборгованість. Винні – ще за два», - розповів голова Волинської ОО ФСТ «Спартак» Іван Деєв.

Загалом у ФТС «Спартак» у двох спортивних школах займається в середньому в рік 400 юних лучан.

«Так би відразу і казали. Ми ж думали, що вам потрібні гроші на реконструкцію. Ми і на ремонт готові виділити, але за умови, що буде документ, який гарантуватиме, що після реконструкції приміщення відразу не продадуть», - висловився депутат Юрій Безпятко.

Перерозподіляти бюджетні гроші будуть лише під сесії у липні. А поки депутат Андрій Авраменко провів для колег екскурсію «Спартаком».





















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
батьки платять тренерам окремо 100 150 дол
Відповісти