У Ковелі на гарячому упіймали сім’ю злодіїв. ФОТО

У Ковелі на гарячому упіймали сім’ю злодіїв. ФОТО
Чоловік разом з дружиною та сином пошкодили заґратоване вікно та проникли в приміщення магазину, з якого викрали продукти харчування та алкоголь.

Поліцейські викрили групу злодіїв і відкрили кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

У ніч на п’ятницю, 3 червня, близько 2 години на лінію екстреного виклику «102» Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину в селі Майдан.

Злодії розбили заґратоване вікно та проникли в приміщення магазину. Крадії винесли продукти харчування та алкоголь майже на 700 гривень. Однак залишитись непоміченими їм не вдалось. Злодіїв спіймали на гарячому місцеві мешканці.

Як встановили поліцейські, крадіями виявились троє осіб із сусіднього села Рожищенського району: 34-річний чоловік, 44-річна дружина та неповнолітній син. За місцем проживання зловмисників вилучили викрадені речі, які вони викрали з цього ж магазину двома днями раніше.











Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
судячи з асортименту поцупленого, акцію здійснили цигани ромської національності
Відповісти
Расстрелять!
Відповісти
Останні новини
У Ковелі на гарячому упіймали сім’ю злодіїв. ФОТО
06 червень, 2016, 13:49