Першого заступника Голови Нацполіції підозрюють у криміналі. ДОКУМЕНТ

Першого заступника Голови Нацполіції підозрюють у криміналі. ДОКУМЕНТ
Народний депутат від БПП Павло Різаненко звернувся до Голови Нацполіції Хатії Деканоідзе з вимогою відсторонити від виконання службових обов’язків її першого заступника – начальника кримінальної поліції Вадима Трояна та заступника начальника ГУНП в Київській області Дмитра Ценова через їхню можливу причетність до зловживання службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди.

Про проведення відповідного розслідування повідомила Генпрокуратура та Національне антикорупційне бюро на депутатський запит Різаненка.

Депутат вимагав перевірити інформацію щодо можливого вчинення корупційних злочинів з боку першого заступника голови Нацполіції Вадима Трояна, колишнього заступника МВС Сергія Чеботаря та заступника начальника Головного управління Національної поліції України в Київській області Дмитра Ценова.

«У відповідях заступника Генпрокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника повідомляється, що Генпрокуратурою було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем). Отже, досудове розслідування триває», - розповів нардеп.

«Але, попри порушення, Вадим Троян і Дмитро Ценов все одно продовжують працювати на своїх посадах, які надають їм можливість й надалі приховувати будь-які злочинні дії та здійснювати тиск на слідство», - наголосив при цьому нардеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кращі щ кращих
Відповісти
А нові поліццаї зачекають?
Відповісти
Останні новини
Першого заступника Голови Нацполіції підозрюють у криміналі. ДОКУМЕНТ
06 червень, 2016, 14:39