У Луцьку крали бруківку

У Луцьку крали бруківку
У Луцьку шестеро осіб вночі крали бруківку.

Інцидент трапився в ніч з 8 на 9 липня на вулиці Кравчука, – пише ВАР.

На запитання поліція “чия це бруківка” відповісти вони не змогли. До слова, бруківку брали не тільки ту, що лежала на траві, а й демонтували її із землі. Поряд валялися пляшки з-під горілки та пива.

Поки на місце події їхала слідчо-оперативна група, одна із жінок, що вантажили бруківку до машини, вирішила поспілкуватися із патрульними поліцейськими. За наявними ознаками вона перебувала напідпитку — хиталася та мала нечітку мову.

Розповідала, що її син саме зараз служить в Авдіївці та захищає країну.

Жінка розпитувала поліцейських чому вони не в АТО і плакала. Казала, що син її захищає на Сході, а вона просто брала бруківку, яку їй залишив власник.

Після прибуття слідчо-оперативної групи дізналися, хто є власником бруківки. До нього зателефонувала і він приїхав на місце події. Власник розповів, що ця жінка працювала у нього в магазині продавцем понад 10 років. До слова, чоловік розповів, що ніяких дозволів на вивезення бруківки він не давав.

Отож, усіх шістьох осіб, що брали участь у викраденні доставили до міського відділу поліції де з ними будуть працювати слідчі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Строк краде брукiвку в Авдiiвцi, мамка в Луцьку
Відповісти
Та жінка думала, якщо розкаже про сина в Авдіївці то їй все пробачать, пожаліють і відпустять...Але крадіжка є крадіжка ...і це злочин і таким діям немае оправдання
Відповісти