Через «Устилуг» житель Чехії намагався перевезти 300 наркотичних таблеток

Через «Устилуг» житель Чехії намагався перевезти 300 наркотичних таблеток
Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання, перевезення та контрабанду наркотичних засобів з метою збуту у великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 305, ч. 2 ст. 307 КК України) 37-річним мешканцем міста Прага.

Протиправну діяльність чоловіка, який є уродженцем Нововолинська, але проживає у Чеській Республіці, виявлено та припинено прокурорами спільно з працівниками УСБУ в області, - повідомляє прокуратура Волинської області.

Зловмисник намагався через митний пост "Устилуг" провезти в Україну 300 таблеток наркотичного засобу, приховавши їх під коробкою передач власного авто.

Триває досудове розслідування. Чоловікові оголошено про підозру та обрано щодо нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

До слова, санкціями ч.2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевозили обычный симбутрамин. Для похудения. В РФ он свободно продается (Редуксин), в Восточной Европе тоже (Линдакса) и в Западной (Меридия).А предыстория такова. Тимошенко после покупки просроченного Тамифлю пообещала компании ГоффманЛяРош уничтожить в Украине конкурента из дорогущему препарату ксеникал. Вот и всё.
Відповісти
Останні новини
Через «Устилуг» житель Чехії намагався перевезти 300 наркотичних таблеток
29 липень, 2016, 19:42