Завтра у Донецьку закривається завод «Норд»

Завтра у Донецьку закривається завод «Норд»
Український виробник холодильної техніки ПАТ «Норд», який наразі зареєстрований у Краматорську, з 1 серпня припиняє сою роботу, а його основні кошти будуть законсервовані.

Повідомляє Експрес.

Відомо, що таке рішення ухвалила наглядова рада ПАТ «Норд» ще 11 липня, адже в умовах, які склались, вести виробничу діяльність просто неможливо.

«В умовах, коли ПАТ «Норд» не тільки не контролює, але навіть не може передбачити визначальні для звичайного функціонування фактори, виробнича діяльність неможлива; єдиним раціональним фактором є консервація основних засобів на виробничому майданчику в Донецьку», – пояснили в повідомленні.

Наглядова рада акцентувала увагу на тому, що відповідне розпорядження було наказано виконати їй та правлінню після вердикту загальних зборів акціонерів 22 квітня. Збори проводились для того, щоб вирішити, чи продовжувати виробничу діяльність. Адже це можливо лише за умови її безперервності, а це залежить від багатьох інших факторів.

У повідомленні також вказано, що, за результатами роботи у травні та червні, збиток від господарської діяльності склав 7,83 млн грн, проблеми з логістикою не вирішені, а це не дає змоги проводити планову роботу по випуску складної побутової техніки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.