НАБУ розслідує розкрадання грошей при будівницті «Стіни» Яценюка

НАБУ розслідує розкрадання грошей при будівницті  «Стіни» Яценюка
Національне антикорупційне бюро ще з березня веде розслідування за фактом розкрадання коштів на будівництві "Стіни" ("Європейського валу") на кордоні з Росією.

Про це йдеться у відповіді керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького на запит депутата від "Самопомочі" Олени Сотник, яку депутат опублікувала на своїй сторінці у Facebook, - пише Українська правда.

"Повідомляю, що Національним антикорупційним бюро України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42016000000000870 від 29.03.2016 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, за фактом розтрати шляхом зловживання службовим становищем грошових коштів Державного бюджету України, виділених на реалізацію проекту "Стіна" на державному кордоні України з Російською Федерацією", – йдеться у повідомленні.

Також Холодницький на брифінгу заявив, що минулого тижня він і директор НАБУ Артем Ситник заслуховували звіт детективів у цій справі. Він додав, що для розслідування цієї справи треба їхати до самої "Стіни".

Як відомо, одним з ідеологів побудови укріплень на кордоні з Росією був тодішній прем'єр Арсеній Яценюк. Він запевнював, що споруда стане надійною перешкодою проти можливого проникнення російських військ в Україну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перемога ....
Відповісти
Ну так там прямо СТЄНІЩЄ . Мені здається якби він ліщиновий забор поставив то булоб ефективніше такий би собі психологічний ефект нєпоняточка.
Відповісти
вже доскались
Відповісти
Останні новини
НАБУ розслідує розкрадання грошей при будівницті «Стіни» Яценюка
11 серпень, 2016, 20:27