На Волині знайшли чупакабру? ФОТО

На Волині знайшли чупакабру? ФОТО
Скелет невідомої тварини, схожої на чупакабру, знайшов житель села Світязь в лісі поблизу села Пулемець.

Про це повідомляє Район. Шацьк.

Морда тупа, передні лапи значно коротші за задні, що є невластивим для типових представників фауни нашого регіону (скоріше для кенгуру), на усіх чотирьох кінцівках - довгі пальці з кігтями, довжина тіла - до 1,5 метра. Опис повністю збігається з характеристикою зовнішнього вигляду чупакабри, яку подає Вікіпедія, посилаючись на свідчення очевидців зі всього світу.

Жителі Пулемця стверджують, що з багатьох домашніх господарств села свого часу зникала домашня птиця: кури, гуси, індики. Проте люди вважають, що це лисиця полює на живність. А дехто і бачив біля свого обійстя рудохвостого звіра.

Як заявив свого часу доцент кафедри зоології і екології Дніпропетровського національного університету Олександр Пономаренко, дослідження показали, що всі чупакабри України — це єноти і лисиці, які втратили свій волосяний покрив, часто внаслідок розвитку корости.

«Я можу пояснити появу таких незвичайних тварин тим, що в Україні ведеться неправильний менеджмент лісових угідь, у нас надлишок лисиць. За радянських часів проводився відстріл лисиць, а зараз мисливцям стріляти лисиць невигідно, оскільки їхнє хутро не цінується, а виконувати плани не завжди хочеться. Оскільки у нас багато лисиць і популяція не має природної або антропогенної регуляції, з'являється велика кількість слабких особин, схильних до хвороб. Тому ми стикаємося з явищем лисиць-чупакабр», — зазначив він.

За іншою версією, деякі українські «чупакабри» є цуценятами вовків та собак — такі тварини можуть мати «лисячу» голову та забарвлення вовка. Серед причин поширення таких тварин є збільшення чисельності вовків та здичавілих собак у Чорнобильській зоні.

Цікаво, чому тварини і птахи -санітари лісу, які зазвичай оперативно розправляються з падлом (мертвим тілом звіра), не підчистили решток цього дивного створіння?

Невідомої тварини не бачив ніхто. Це закономірно, бо чупакабра, як пишуть інтернет-джерела, веде дуже потаємний спосіб життя і на полювання виходить тільки вночі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка то чупакабара? Обичний волинський активiст.
Відповісти
та вгамуйся вже, чи ти досі після люстрації роботи не можеш знайти?)
Відповісти
Це теща активіста.
Відповісти
звичайний кіт...
Відповісти
Який же це, дурню, кiт? Кiти у морях плавають, хфонтанчики пускають...
Відповісти
у морі плавае КИТ а не КІТ.
Відповісти
Бедный голодный пёс.
Відповісти
Жучка здохла!
Відповісти
May be Putin здох? )))
Відповісти
це ФСБшний агент Кремля
Відповісти