Волиняни сплатили на 33 мільйони гривень більше єдиного внеску

Волиняни сплатили на 33 мільйони гривень більше єдиного внеску
На соціальні потреби держави волинські працедавці спрямували майже 1,3 млрд грн єдиного внеску.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.

Протягом восьми місяців 2016 року на Волині сплачено 1 мільярд 268 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державнестрахування. Це на 33,7 мільйона гривень більше запланованих обсягів надходжень єдиного внеску в цьому періоді.

«Враховуючи, що цього року працедавці працюють в умовах суттєвого зниження на фонд оплати праці, ми прогнозували ситуацію щодо зменшення надходжень єдиного внеску до фактичних показників 2015 року. Разом з тим, наші індикативні показники щодо надходжень єдиного внеску відповідають соціально-економічним реаліям та виключають тиск на бізнес», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Тим часом, перевиконання індикативів з мобілізації єдиного внеску на Волині майже на 3 відсотки в ГУ ДФС Волині пояснюють значним покращенням процесу адміністрування податкових платежів та очевидним ефектом від заходів органів ДФС у напрямку легалізації доходів.

«Саме подолання «тіньової» зайнятості – це один з першочергових напрямків діяльності органів ДФС спільно з іншими контролюючими структурами у напрямку детінізації економіки загалом. Варто нагадати, що саме легальні доходи – це своєчасно сплачений єдиний внесок на соціальни захист громадян і ПДФО на вирішення соціально-економічних питань територіальними громадами», - підсумувала Світлана Савчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни сплатили на 33 мільйони гривень більше єдиного внеску
27 вересень, 2016, 17:20