Депутат VS сервісний центр: скандал через розмитнення авто. ВІДЕО

Депутат VS сервісний центр: скандал через розмитнення авто. ВІДЕО
Депутат Волинської облради Олексій Панасюк стверджує, що у сервісних центрах наживаються на водіях. Своєю чергою, у відомстві його слова заперечують.

Панасюк на своїй ФБ-сторінці заявив, що вирішив провести експеримент: розмитнити автомобіль як приватна особа, у пільговому режимі за зниженим акцизом на вживані авто.

«Саме розмитнення без хабарів – це ціла епопея, яка зайняла у мене три тижні, і якою я готовий поділитися із журналістами», – каже він.

Він оприлюднив відео, як розгорталися події в сервісному центрі.

«А на даному відео (знімав відкрито) показую ще одну схему, як у сервісних центрах МВС неправомірно видурюють по 200 грн із кишені кожного власника автомобіля, який ставиться на облік. Також на Волині неможливо пройти сертифікацію автомобіля, хоча НДЕКЦ при Волинському управлінні МВС має фахівців і знаходиться неподалік Сервісного центру», – стверджує депутат.

Натомість у сервісному центрі слова депутата Волиньради заперечують.

«Інформуємо, що переданий працівником ТСЦ 0741 розрахунковий рахунок передбачав сплату коштів за послуги експертного дослідження транспортних засобів, які перераховуються до місцевого бюджету після надходження на розрахунковий рахунок Волинського НДЕКЦ МВС України. Наголошуємо на тому, що сервісні центри МВС не є отримувачами даних коштів. Разом з цим повідомляємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.09.1998 № 1388 експертне дослідження транспортного засобу проводиться за заявою власника з метою визначення справжності ідентифікаційних номерів транспортного засобу», - йдеться у повідомленні регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

Також у відомстві заявили, що не уповноважені вирішувати питання, яке вимагали громадяни в опублікованому відеофайлі.

«Адже прийняття нормативно-правових актів, які затверджують перелік органів із сертифікації - це компетенція Кабінету Міністрів України, профільних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади», - зазначили у сервісному центрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат VS сервісний центр: скандал через розмитнення авто. ВІДЕО
11 жовтень, 2016, 16:08