Списане майно «Луцькспецкомунтрансу» хочуть передати 14-ій бригаді

Списане майно «Луцькспецкомунтрансу» хочуть передати 14-ій бригаді
Депутати Луцької міської ради дали дозвіл на списання несправної техніки ЛСКАП «Луцькспецкомунтрас».

Про це стало відомо у вівторок, 18 жовтня, під час засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко повідомила, що «Луцькспецкомунтранс» має чимало несправної техніки. Дослідження спеціальної комісії щодо загального стану машин підприємства показало, що лише певні запчастини можна використати для ремонтів інших засобів.

Кілька машин можна відремонтувати, однак вартість ремонту обійдеться підприємству значно дорожче, аніж купити нову. Депутати також поцікавилися, чи можна цю ледь справну техніку передати на АТО, «адже там, на передовій, техніка далеко не в кращому стані».

Також було би добре, на думку місцевих обранців, подбати про те, аби отримали її саме хлопці із нашої 14-ої окремої механізованої бригади. Йдеться про УАЗ, мотор та мости якого досі в непоганому стані. Але через відсутність законодавчої бази передати комунальну власність волонтерам не можна. Тому потрібно чекати, аби Міністерство оборони України погодилося взяти на свій баланс списану техніку. Поки ж такого дозволу немає, депутати вирішили виключити зазначений УАЗ із переліку об’єктів, які підлягають списанню. Інші ж машини віддадуть на брухт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Списане майно «Луцькспецкомунтрансу» хочуть передати 14-ій бригаді
18 жовтень, 2016, 13:19