На Волині пропонують аудит всіх комунальних підприємств

На Волині пропонують аудит всіх комунальних підприємств
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський вважає, що потрібно провести аудит всіх комунальних підприємств регіону.

Про це йдеться в запиті депутата, який він озвучив 1 грудня під час сесії ради.

Обранець громади нагадав, що в області діє комісія, яка займається вивченням роботи комунальних підприємств обласної ради.

"Попри річну діяльність комісії, станом на сьогодні, на жаль, депутати та громадськість не мають належної інформації як по роботі комісії, так і по роботі комунальних підприємств. Сподіваюсь, найближчим часом ми почуємо звіт голови комісії, що допоможе частково розібратись у ефективності чи неефективності роботи цих установ", - каже депутат.

На його думку, для повного розуміння і оцінки економічної ситуації на кожному підприємстві не обійтись без ґрунтовного аналізу із залученням сторонніх аудиторських компаній.

"Особисто я переконаний, що ми не зможемо належним чином оцінити ефективність роботи, та методи управління підприємствами за останні роки без аудиту цих підприємств, тим більше налагодити продуктивну, професійну роботу в майбутньому", - висловив думку Імберовський.

Тож він запропонував, аби протягом 2017 року провели сторонній аудит всіх комунальних підприємств із обов`язковим оприлюднення інформації про стан справ на кожному підприємстві на сайті обласної ради та передбачити на зазначену мету відповідні кошти в обласному бюджеті.

Депутати запит Імберовського підтримали більшість депутатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині пропонують аудит всіх комунальних підприємств
01 грудень, 2016, 19:23