Судили гендиректора волинського підприємства

Судили гендиректора волинського підприємства
Ковельський міськрайонний суд розглянув матеріали, які надійшли від заступника начальника Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності генерального директора ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» за двома статтями Кодексу України про адмінправопорушення.

Про це повідомляє Район.Ковель.

Згідно з протоколами про адміністративне правопорушення, генеральний директор ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» Андрій Міхєєв занизив об’єкт оподаткування, не утримав і не перерахував до бюджету податок на доходи фізичних осіб та військовий збір із сум доходів у вигляді додаткового блага, наданого підзвітним особам, порушив ведення податкового обліку в частині визначення податку на прибуток, сум податкового зобов’язання та податкового кредиту з податку на додану вартість.

За даними державної фіскальної служби, гендиректор порушив 11 статей Податкового кодексу України та вчинив правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 163-1, ч. 1 ст. 163-4 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу обсягом від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як вбачається з наданих суду матеріалів, за результатами перевірки ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» 9 вересня 2016 року працівниками Ковельської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області було складено акт про результати планової виїзної перевірки підприємства з питань дотримання податкового, валютного та іншого законодавства за період з 1 січня 2013 р. по 31 березня 2016 р.

На підставі акту перевірки 6 жовтня 2016 р. винесено три податкові повідомлення-рішення, які оскаржено підприємством. На даний час скарга знаходиться на розгляді у ДФС України і остаточного рішення ще не прийнято.

Крім того, за наслідками перевірки щодо генерального директора ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» 16 листопада 2016 року складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Вивчивши матеріали, суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк прийшла до висновку про недоведеність на даний час вини Андрія Міхєєва у вчиненні інкримінованих йому адміністративних правопорушень та постановила закрити провадження у справі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не дав хабара тому так і судилу, з усіма так буде
Відповісти
Останні новини
Судили гендиректора волинського підприємства
11 грудень, 2016, 11:19