Луцькі патрульні впоралися із поставленими завданнями, – Фацевич

Луцькі патрульні впоралися із поставленими завданнями, – Фацевич
Заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич задоволений роботою Луцького управління. За його словами, патрульним вдалося найважливіше – завоювати довіру лучан.

Про це він розповів 20 грудня під час прес-конференції.

«Завдання, яке поставили перед управлінням, виконане», – вважає Фацевич. Він зауважив, що у Луцьку між патрульними та громадянами дійсно існує взаємодопомога. Робота ж патрульних із суспільством показала, що правоохоронці – на правильному шляху.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький зазначив, що луцький підрозділ протягом року роботи довів, що є одним із найкращих підрозділів в Україні. «Мені дуже приємно, що я був рік тому і стояв біля витоків запуску патрульної поліції у вашому місті», – зазначив Білошицький.

«За рік роботи патрульні довели, що можуть не лише охороняти громадський порядок чи публічні заходи, а й проявили себе у розкритті злочинів по гарячих слідах та деяких резононсних злочнів. Така динаміка і статистика доводить, що підрозділ розвивається та вдосконалюється», – додав Білошицький.

Начальник управління патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко зазначив, що і надалі основним критерієм роботи патрульних залишатиметься рівень довіри населення. «Основна наша мета – повернути довіру громадян до правоохоронної системи», – розповів Вовченко. Про її зростання свідчить кількість звернень до правоохоронців. Тому, за словами Вовченка, патрульні бачать довіру та зроблять усе, щоб її виправдати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі патрульні впоралися із поставленими завданнями, – Фацевич
20 грудень, 2016, 14:52